miercuri, 24 iulie 2019

Serviciul de streaming Joyn al ProSiebenSat.1 va fi lansat și în alte țări?

Compania germană media ProSiebenSat.1 explorează posibilitatea de a lansa serviciul de streaming Joyn (operat în colaborare cu Discovery) și în alte țări.


"Deocamdată nu am decis exact cum putem lansa Joyn într-un context european mai larg. Există diferite idei pentru această extindere: de exemplu, am putea acorda licențe sau am putea lansa versiuni naționale pentru Joyn, împreună cu diverși parteneri din alte țări", a precizat Max Conze, (CEO al ProSiebenSat.1) pentru revista germană Wirtschaftswoche.

Platforma Joyn a fost lansată pe 18 iunie 2019 , oferind 55 de canale tv gratuite (fluxuri live), inclusiv televiziunile radio-difuzorilor publici ARD și ZDF, plus canalele ProSiebenSat.1 și Discovery, precum și ale altor radiodifuzori privați, cum ar fi Viacom, WELT sau Sport1.

Joyn include de asemenea un serviciu VOD (Video On Demand) cu seriale, emisiuni și premiere tv. Multe programe sunt disponibile la cerere timp de 30 de zile de la difuzare. Există și canale pur tematice, urmând ca altele să fie adăugate.

În iarna următoare vor fi adăugate și servicii cu abonament prin Joyn, cum ar fi de exemplu, Maxdome sau Eurosport Player.

Platforma Joyn este disponibilă ca aplicație pentru smartphone-uri și tablete (iOS și Android), dar și pe Amazon Fire TV, Smart TV (Android TV), prin intermediul Apple AirPlay și prin browsere web (la adresa joyn.de), fără să fie necesară crearea un cont. Redarea conținutului nu se poate realiza cu IP din România, ci doar cu IP din Germania, platforma fiind destinată deocamdată doar acestei țări.


2 comentarii despre subiectul „Serviciul de streaming Joyn al ProSiebenSat.1 va fi lansat și în alte țări?”:
Anonim

vpn rulllz

Anonim

Nu stiu cat este de adevarat da' pro7 nu mai da voie da retransmisie in afara Germaniei

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile