vineri, 16 august 2019

Abonamente YouTube Music Premium și YouTube Premium cu preț redus pentru studenți

Începând de săptămâna aceasta, studenții din România au acces la abonamente cu preț redus pentru serviciile YouTube Music Premium și YouTube Premium. YouTube Music Premium este aplicația de muzică de la YouTube, care oferă redare în background, descărcări și nu are reclame. YouTube Premium adaugă o experiență pe YouTube fără reclame, cu redare în background și posibilitatea de a descărca video-uri, precum și acces la conținutul YouTube Originals, anunță reprezentanții companiei printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


Prin planurile tarifare dedicate lor, studenții se pot abona la YouTube Music Premium cu 11 lei/lună (față de 22 de lei costul lunar standard), iar pentru YouTube Premium costul este de 15 lei/lună (față de 26 de lei/lună standard). Detalii despre eligibilitate și cum se pot obține abonamente de student YouTube se găsesc la această adresă. Noile planuri tarifare sunt disponibile pentru platforma Android și desktop.

YouTube Music Premium poate oferi studenților muzica pe care să se concentreze în sesiune sau coloana sonoră a petrecerilor: de la piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicație plecând de la un artist sau o piesă (așa numitele „radio”), întregul catalog de remix-uri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri și videoclipuri disponibile pe YouTube. Pe YouTube Premium pot urmări seriale și filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City și multe altele, dar și cursuri. Serviciile YouTube Music și YouTube Premium au fost lansate în România în mai 2019.

Despre Alphabet Inc.

Larry Page și Sergey Brin au fondat Google în 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajați la nivel global, oferind o gamă largă de produse și platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome și YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google. Puteți citi mai multe despre misiunea Alphabet aici.


Un comentariu despre subiectul „Abonamente YouTube Music Premium și YouTube Premium cu preț redus pentru studenți ”:
Anonim

Începând cu 24 septembrie 2019, Youtube Original va fi si gratuit, oferit pe baza de publicitate:

https://support.google.com/youtube/answer/6358146

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile