luni, 5 august 2019

Cele mai bune seriale turcești pot fi văzute acum și în România: TDC este difuzat la UPC

SPI / FilmBox anunță lansarea oficială a primului canal dedicat filmelor turcești și difuzat la nivel global - Timeless Drama Channel (TDC) - în România, în august, în exclusivitate în grila UPC. Canalul va fi disponibil în pachetul de bază, astfel încât toți clienții UPC de televiziune digitală vor avea acces la cele mai populare seriale turcești, vizionate de peste 400 de milioane de oameni din 140 de țări și subtitrate acum și în limba română, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Timeless Drama Channel este rezultatul unui parteneriat cu Ay Yapim, unul dintre cei mai buni producători ai Turciei și creatorul a numeroase seriale de televiziune premiate, pe care românii le iubesc atât de mult. Timeless Drama Channel are sute de ore de conținut nou, printre care 9 seriale populare difuzate în întreaga lume: Karadayi, Black Money Love, 20 de minute, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, 8th Day, Five Brothers și The End.

"Suntem încântați să anunțăm noua noastră colaborare cu UPC, una dintre cele mai importante companii de comunicații din România. Timeless Drama Channel oferă 800 de ore de conținut nou și programe premiate, iar prin acest parteneriat cu UPC, programele vor fi subtitrate în limba română", a declarat Tamas Fülöp, șef de distribuție la SPI International.

Din 2017, Turcia a devenit al doilea mare exportator de seriale TV după Statele Unite. Guvernul turc a fost foarte implicat în acest fenomen: a acordat premii și sprijin companiilor care produc astfel de seriale. Rețeta de succes a Turciei constă în a depăși limitele culturale, abordând teme universale precum valorile familiei. Dragostea, familia, trădarea, intrigile ascunse - sunt subiectele principale pentru care producțiile turcești au fost nominalizate de mai multe ori la Premiile Emmy și au fost premiate în mai multe festivaluri.

TDC este canalul care se adresează tuturor vârstelor, cu povesti de viață fascinante și interesante. Producțiile sunt de top, cu bugete de aproximativ 200.000 $ pentru fiecare episod, iar serialele propuse de TDC sunt premiate pe plan internațional.

TDC aduce în prim-plan actori talentați, iubiți și respectați precum KıvançTatlıtuğ, Berguzar Korel, Farah Zeynep Abdullah, Kenan İmirzalıoğlu, Tuba Büyüküstün.

Pe lângă serialele de renume mondial, TDC oferă și filme artistice. Succesul producțiilor turcești a avut efecte imprevizibile pentru Turcia: turismul a înflorit datorită acestor producții extrem de populare și răspândite în întreaga lume. Fanii serialelor turcești vor să vadă cu ochii lor locurile în care sunt filmate producțiile lor preferate și să intre în contact cu elementele culturale prezentate în aceste filme.

"Lansarea Timeless Drama Channel va schimba regulile jocului în industria globală de televiziune. Datorită TDC succesul global al filmelor turcești va fi consolidat, aceste producții ajungând astfel la publicul din întreaga lume", a declarat Berk Uziyel, CEO la SPI International. "În scurt timp, Turcia a devenit cel de-al doilea mare exportator de seriale TV din lume, iar Timeless Drama Channel este primul canal dedicat filmelor turcești care vor fi transmise la nivel global. Suntem siguri că va ajunge la milioane de iubitori ai acestui gen din întreaga lume, contribuind consistent la evoluția industriei turcești", a continuat Uziyel.

Notă: De menționat ca postul tv TDC este prezent în grila UPC de mai mult timp, dar data de 5 august 2019 este considerată data lansării oficiale, conform comunicatului remis.


3 comentarii despre subiectul „Cele mai bune seriale turcești pot fi văzute acum și în România: TDC este difuzat la UPC”:
Anonim

la digi Romania cand va fi pe cablu digital , avem canal tv Indian acum mai nou turcesc in ro si mai trebuie corean sau japan , si tacamul ar fi complet , oricum foarte bine , ca de englis americanis avem cam destule .

Dorin

Nu are nimeni de unde sa știe când intră o televiziune in grila unui cablist, că nu poate nimeni ghici viitorul. Astfel de întrebări nu pot avea răspunsuri reale.

Anonim

Pentru primul anonim, canal corean avem la UPC pe pozitia 712 se numeste KBS WORLD HD si are subtitrare in engleza. De asemenea este la liber pe satelitul HotBird 13E, frecventa: 11642, polarizare H (Orizontala), SR: 27500 DVB-S2.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile