marți, 13 august 2019

Creștere cu 1,5 euro a prețului abonamentului Orange Home TV prin satelit, din 5 septembrie 2019

Orange a început să își anunțe clienții cu privire la modificările ofertei sale de televiziune: după ce a introdus noi canale introduse în grilă, compania a anunțat că din 5 septembrie 2019 prețul abonamentului de televiziune prin satelit se va mări cu 1,5 euro (TVA inclusă). Clienții care nu sunt de acord cu creșterea prețului abonamentului vor avea posibilitatea de a rezilia unilateral contractele.

"La Orange, suntem mereu atenți ca serviciile pe care ți le oferim și programele pe care ți le punem la dispoziție să fie exact așa cum îți dorești. Dacă anul trecut am adus cele mai tari meciuri din Liga Campionilor, Europa League și Liga 1 disponibile pe canalele Look Sport HD (pozitia 300) și Look Plus HD (pozitia 11), anul acesta continuam sa investim în tehnologie și conținut ca să iți oferim ție și familiei tale cea mai tare experiență TV.

Astfel, din luna iulie am adăugat canalele Look Sport 2 HD (pozitia 301) și Look Sport 3 HD (pozitia 302) pentru a avea acces la toate competițiile importante din fotbal și din alte sporturi: Campionatul Spaniei – La Liga, Campionatul Italiei – Seria A, Campionatul Germaniei – Bundesliga, Campionatul Franței – La Ligue, UEFA Youth League, Formula 1, turneele de tenis ATP 1000, 500, 250, Fed Cup și Davis Cup, Campionatul Mondial și European de Handbal.

Conținutul nou va fi disponibil fără costuri adiționale în lunile iulie și august 2019, iar din 5 septembrie 2019 vei plăti în plus doar 1.2 euro (fără TVA), 1.5 euro (TVA inclus) pe lună.

În cazul în care nu ești de acord cu creșterea valorii facturate de 1.5 euro/luna, ai dreptul sa denunți unilateral contractul privind furnizarea serviciilor de televiziune prin satelit în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata unor penalități sau despăgubiri. Denunțarea unilaterala a contractului se poate face prin apel la 300, serviciul clienți Orange, sau direct în magazinele proprii, Orange shop
", se precizează în notificare.

Orange este în prezent principalul operator de telefonie mobilă și al patrulea furnizor de servicii TV din România. Compania a anunțat intențiile de a lansa în viitor propria infrastructură de fibră optică în țara noastră. La finalul lunii iunie a acestui an, serviciul de televiziune prin cablu și satelit, Orange Home TV, număra peste 528.000 clienți, în creștere cu 17% comparativ cu  trimestrul al doilea al anului 2018.


4 comentarii despre subiectul „Creștere cu 1,5 euro a prețului abonamentului Orange Home TV prin satelit, din 5 septembrie 2019”:
Gigi

Toti operatorii au o strategie. Mai baga cateva canale apoi cresc pretul, sa nu zica lumea ca vor mai multi bani. In schimb nici un operator nu spune, mai bagam cateva canale pe care daca le doresti, platesti in plus.La fel si la serviciile de internet.

Anonim

Ar fi interesant daca ar introduce pachete de canale în genul Sky.

Tibi

Anonim ai văzut cât costa canalele sky?

Marius

La ce pachete ”în genul Sky” te referi?
Cele on demand de genul Sky Select unde plătești 6 euro (29 lei) doar ca să vezi un singur film o singură dată?
Sau canalele proprii de filme gen Sky Cinema Action, Comedy, Hits, Family etc care costă ”doar” 17,49 Euro (83 lei) pe lună la promoție în primul an, că după aia costă numai 49,99 Euro (240 lei).
Eu văd că cei care fac mereu comparații cu Sky (de parcă doar Sky ar exista, Canal+ France le dă clasă) în general sunt plini de bani, dar ce ne facem cu restul țării care e mai săracă și nu-și permite să dea lunar minim 100 - 200 de lei doar pe TV.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile