joi, 8 august 2019

Premieră AMC: Partea a doua a sezonului 5 al "Fear the Walking Dead" debutează pe 12 august

Episoadele 9 - 16 ale celui de-al cincilea sezon al serialului horror Fear the Walking Dead vor fi difuzate în premieră la AMC din 12 august. Astfel, sezonul 5B va fi difuzat în fiecare zi de luni, de la ora 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Prima parte a acestui sezon a debutat la AMC pe 3 iunie.

O cronică a începutului apocalipsei zombie, Fear the Walking Dead documentează momentul în care lumea se schimbă cu viteză din cauze necunoscute și înainte ca cineva să își poată da seama ce se întâmplă. Sezonul 5 oferă cea de-a doua legătură dintre Fear the Walking Dead și serialul The Walking Dead, odată cu apariţia lui Dwight (Austin Amelio). Fost locotenent al „Salvatorilor”, exilat de către grupul lui Rick Grimes, Dwight o caută pe soţia sa, Sherry, care a fugit de „Salvatori”. În episodul 12 al acestui sezon, angajamentul lui Dwight de a deveni un om mai bun este pus la încercare.

Primul crossover dintre cele două seriale era, în sezonul 4, personajul lui Lennie James, Morgan. Un bărbat cu propriul cod moral, pe care îl respectă cu strictețe, pentru a-și contracara instabilitatea psihică, Morgan era în trecut un membru de nădejde al grupării lui Rick Grimes, leaderul supraviețuitorilor din The Walking Dead.

„În sezonul 5 al Fear the Walking Dead, supraviețuitorii descoperă că drumul spre iad e pavat cu intenții bune, în episoade ce marchează identitatea unică a serialului, adăugând noi elemente de legătură cu universul The Walking Dead”, e concluzia agregatorului de opinii despre filme Rottentomatoes.com.

Sezonul urmăreşte grupul condus de Morgan Jones (Lennie James) şi de Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey), cei care caută supravieţuitori ai apocalipsei zombie, încercând să-i ajute pe alţii pentru a compensa greşelile din trecut. Misiunea de a-i ajuta pe ceilalți este testată însă când grupul se găsește într-un teritoriu neexplorat, ce îi forțează să-și înfrunte nu doar trecutul, ci și temerile. Doar prin înfruntarea acestor temeri va descoperi grupul un nou mod de viață complet nou, care îi schimbă pentru totdeauna. Noi misiuni de salvare aproape sinucigașe, pericole la tot pasul, căutarea de provizii cu pierderea de oameni sunt ingredientele celei de-a doua părți a sezonului 5.


Niciun comentariu despre subiectul „Premieră AMC: Partea a doua a sezonului 5 al "Fear the Walking Dead" debutează pe 12 august”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile