joi, 8 august 2019

Până în data de 30 septembrie 2019, traficul de date efectuat în rețeaua Digi Mobil Ungaria de către abonații Digi Mobil România este asimilat traficului național Digi Mobil din România

Promoțional, până în data de 30 septembrie 2019, traficul de date efectuat în rețeaua Digi Mobil Ungaria de către abonații Digi Mobil România este asimilat traficului național Digi Mobil din România, în limita cantității disponibile, dar până la 50 GB/lunar, fără alte costuri suplimentare.

În România va fi disponibilă spre utilizare diferența rămasă până la 50 GB. Dacă sunteți de acord cu utilizarea serviciului de roaming în aceste condiții promoționale, va trebuie să selectați manual operatorul Digi Mobil Ungaria, anunță compania pe websiteul propriu.

Prin opțiunea Roaming beneficiezi de serviciile Digi Mobil și în afara tarii. Cand esti plecat in strainatate poti sa suni si sa fii sunat pe numarul tau de mobil. In plus poti primi si sms-uri. Cei care te vor apela vor forma numarul tau ca si cand ai fi in Romania si nu vor plati nimic in plus.

Stirea ne-a fost adusa în atenție de Adi Laboș, care a primit si un SMS cu oferta, prezentat detaliat pe websiteul său.


Niciun comentariu despre subiectul „Până în data de 30 septembrie 2019, traficul de date efectuat în rețeaua Digi Mobil Ungaria de către abonații Digi Mobil România este asimilat traficului național Digi Mobil din România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile