duminică, 4 august 2019

Radio-difuzorul public din San Marino va lansa o televiziune 4K

Televiziunea publica RTV San Marino a semnat un acord cu radio-difuzorul public italian RAI pentru o colaborare în privința emisiilor experimentale în 4K și 8K, începând din anul 2020. RTV San Marino dorește să înceapă testele de transmisie UHD de anul viitor și să lanseze transmisiile 4K cel târziu din anul 2021.

În prima etapă, RAI va furniza materiale de testare la calitate 4K. RTV San Marino ar dori să difuzeze în 4K atât prin satelit, cât și pe DVB-T2. Canalul va fi difuzat prin satelit în versiune necodată (FTA) prin intermediul pozitie orbitale HOTBIRD de la 13 grade Est.

RTV San Marino are în prezent două canale de televiziune în portofoliul său: RTV San Marino și RTV San Marino Sport, cel din urmă fiind difuzat doar în DVB-T la poziția 93, precum și două posturi de radio. Fondat în 1991, radio-difuzorul RTV San Marino emite în principal știri și alte programe cu emisiuni din San Marino, dar și filme și seriale.

San Marino este un microstat-enclavă înconjurat de Italia, cu o suprafață de aproximativ 61 km pătrați și cu o populație de 33562 de locuitori.


Un comentariu despre subiectul „Radio-difuzorul public din San Marino va lansa o televiziune 4K”:
Anonim

Are mai multi contribuabili orasul meu decat are acest stat, si totusi ei lanseaza o televiziune 4K!! Bravo lor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile