sâmbătă, 31 august 2019

TivúSat va adaugă în grilă un canal exclusiv de sport și mai multe televiziuni HD și Ultra HD

Operatorul italian TivúSat a anunțat că deși în prezent oferă aproximativ 50% din canale în format SD, peste 90% din televiziunile din grila acestui DTH vor fi oferite în rezoluție HD până la sfârșitul anului următor. De asemenea, va adăuga în grilă un canal exclusiv de sport* și mai multe televiziuni în rezoluție 4K**.

Capacitatea de distribuție prin satelit închiriată în prezent de către TivúSat nu este însă suficientă pentru planurile de viitor ale operatorului. De aceea, TivúSat a început deja să negocieze cu operatorul de sateliți Eutelsat pentru a închiria mai multă capacitate de retransmisie. TivúSat a menționat că modificările sunt parte dintr-un plan al operatorului de a susține public televiziunea în format HD și de a încuraja alți radio-difuzori să abandoneze transmisia în SD.

Două milioane de telespectatori urmăresc zilnic televiziunile din grila TivúSat. Este cea mai populară platformă DTH din Italia, iar popularitatea sa crește într-un ritm rapid. Nici chiar operatorul nu a estimat un astfel de interes și a fost nevoit ulterior să extindă în mod semnificativ serviciul telefonic de relații cu clienții și pe cel de chat online, care funcționează zilnic până la 20:00, anunță parabola.cz.
_________

* Sky, Mediaset și DAZN doresc să lanseze un canal de sport comun care va fi transmis exclusiv în TivúSat. Aceasta ar fi prima colaborare a acestor operatori pentru un produs media distribuit prin TivúSat, care ar trebui să aibă ca rezultat lansarea unei televiziuni gratuite cu cel mai bun conținut sportiv. Nu au fost oferite detalii suplimentare.

** Mai multi radio-difuzori, inclusiv din alte țări, au fost interesați ca televiziunilor lor 4K să fie oferite prin intermediul platformei TivúSat (nu au fost menționate denumirile respectivelor televiziuni 
Ultra HD). În plus, începând de anul viitor, TivúSat va include în ofertă receptoare hibride 4K de ultimă generație.


8 comentarii despre subiectul „TivúSat va adaugă în grilă un canal exclusiv de sport și mai multe televiziuni HD și Ultra HD”:
Mario

Super. Am tivusat de peste 2 an la casa de langa Craiova și sunt super mulțumit. Faptul că vor avea mai multe canale in HD și 4k e un semn bun că a meritat banii pe care i-am investit in recepția acestui operator prin satelit.

Anonim

In București e semnal la Tivusat?

Anonim

Da, este semnal la Tivusat in toata Romania. CAM si cartela gasesti in magazinele din Romania, de exemplu online la 450 lei:

https://www.receptoare.ro/modul-cu-smartcard-tivusat-hd-italia/

Modulul cu smartcard TIVUSAT HD permite receptia canalelor Radio si TV din Italia, transmise pe satelitul Hotbird 13 grade Est. Modulul se conecteaza intr-un receptor cu Common Interface sau direct in televizorul cu tuner DVB-S2.

Anonim

E si la Elstar, dar mai scump, nu stiu de ce e mai scump la ei:

https://www.elstar.ro/Tivusat-CAM-cu-cartela

GIONY

Salut Mario, cum mă pot abona la TIVUSAT sau de unde pot lua cartelă? Mulțumesc.

Anonim

Giony, deja au postat doua adrese de unde poți cumpăra cartela și CAM pentru Tivusat. Sunt magazine din Romania, după cum observi.

alex07

Salut, as vrea sa cumpar doar cartela TIVUSAT, oare se poate de undeva ?

radu.ionut.boss

Salut. De unde cumpar si eu un card Astra 19.2?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile