marți, 20 august 2019

Următoarele două sezoane din Serie A la televiziunile Look

Televiziunile Look Sport și Look Plus au anunțat că au cumpărat drepturile de televizare pentru următoarele două sezoane din Serie A, cea mai importantă competiție profesionistă de fotbal din Italia. Seria de achiziții de drepturi de difuzare pentru cele mai vizionate competiții ale Europei continuă la Look Plus și Look Sport după ce, în această vară, Clever Media Network, compania deținătoare a celor două posturi a achiziționat și drepturile media pentru difuzarea Ligue 1 a Franței, Ligii 1 și 2 ale Germaniei, La Liga a Spaniei precum și a primelor două opțiuni din fiecare etapă din Campionatul Cehiei.

Sezonul 2019/2020 al Serie A începe sâmbătă, 24 august, de la ora 19.00, pe Look Plus, cu meciul dintre Parma și Juventus. În Serie A va putea fi urmărit și portarul Ionuț Radu. Împrumutat de la Internazionale Milano, acesta va juca în acest sezon alături de Genoa. Prima sa partidă, împotriva Romei, va avea loc duminică, 26 august, ora 21:45, și va fi difuzată pe Look Sport 2.

Alte meciuri importante din campionatul Italiei care se vor vedea pe televiziunile Look TV în această lună:

Udinese – Milan: duminică, 25 august, ora 19:00, pe Look Plus
Inter Milan – Lecce: luni, 26 august, ora 21:45, pe Look Sport


5 comentarii despre subiectul „Următoarele două sezoane din Serie A la televiziunile Look”:
gabist78

Bravo Look!Ati devenit o forta pe partea tv sportiva in Romania.Cand vom putea vedea looksport 2 si 3 la UPC?

VasilutM

Calitate proasta a transmisiilor Look HD

Am vazut meciul LIVERPOOL - CHELSEA ,de ce pe Digi Sport 1 hd satelit se vede mai bine decat pe LOOK hd de la UPC. Eu cred ca ar trebui sa se vada mai bine pe Look Hd avand in vedere ca este transmis pe cablu.

Anonim

Pentru gabist78 daca vrei sa vezi canalele Look Sport 2 si Look Sport 3 trebuie sa platesti mai multi banii pachetulsport la Upc se va mari cu 5-7 lei

gabist78

Am inteles ca va tb sa platesc mai mult, dar, deocamdata ele nu sunt in grila upc.Intrebam cand vor intra, daca stie cineva sa-mi spuna.

Anonim

look tv nu are tecnologia pe care o au Digi si Telekom de aia nu se vede ca la ei.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile