joi, 1 august 2019

Vodafone și UPC au finalizat procesul de achiziție

Atât pe websiteul Vodafone Romania, cât și pe websiteul UPC România este anunțat pe prima pagină că Vodafone și UPC au finalizat procesul de achiziție, după aprobarea tranzacției de către Comisia Europeană.

"De acum, echipele au oportunitatea de a lucra împreună pentru dezvoltarea celor mai bune soluții și servicii pentru clienții persoane fizice și companii, precum și pentru întreaga societate din România. În viitor, Vodafone România va putea oferi servicii convergente competitive clienților săi, ceea ce îi va permite să își împlinească viziunea de a aduce tehnologia și inovația mai aproape de toată lumea.

Vodafone România are o prezență de 22 de ani pe piața locală. De-a lungul istoriei, operatorul a inovat constant investind în tehnologie, fiind primul care a lansat serviciile de GPRS (2001), 3G (2005) și 4G (2012), primul sistem de recunoaștere automată a discursului (2014), prima rețea NB-IoT (2018), precum și prima rețea 5G din România (2019).

UPC România are o prezență de peste 25 de ani pe piața locală. Compania a investit mereu în tehnologie și inovație, oferind servicii de televiziune, internet în bandă largă și telefonie fixă. Premierele UPC pe piața locală includ lansarea televiziunii digitale (2008), a celei HD (2009), 3D (2011), precum și internetul de mare viteză în 2013", este precizat pe cele doua siteuri, care oferă și câteva răspunsuri generaliste pentru clienții UPC.

Întrebări frecvente persoane fizice


1) Cum mă va afecta integrarea?

Această integrare îți va aduce, în viitorul apropiat, noi beneficii și o gamă completă de servicii de cea mai bună calitate pentru a te putea bucura de o experiență completă de tehnologie. Vei continua să te bucuri de întreaga noastră atenție și de calitatea superioară a serviciilor pe care ți le oferim. Rămâi conectat pentru informaţii despre noile oferte și servicii!

2) Va exista vreo schimbare a contractului curent de servicii sau în ceea ce privește calitatea serviciilor pe care le oferiți?

Contractele pentru serviciile curente rămân neschimbate. Vei beneficia de aceeași calitate a serviciilor, în timp ce noi vom continua să lucrăm la un nou portofoliu pentru a putea furniza o gamă completă de servicii.

3) Sunt și client UPC. Vor exista schimbări în contractul pe care îl am cu Vodafone sau în cel pe care îl am cu UPC?

Contractul pentru serviciile curente oferite de Vodafone rămâne neschimbat. Acest lucru este valabil și pentru contractele de servicii oferite de UPC.

4) Care sunt noile servicii pe care le va oferi Vodafone?

Vodafone va continua să ofere clienților cele mai bune experiențe de telecomunicații mobile și să aducă tehnologia mai aproape de toată lumea. În viitorul apropiat, vei beneficia de noi oferte și beneficii pentru a te putea bucura de o experiență completă de tehnologie. Rămâi conectat pentru informații despre noile oferte și servicii!

5) Unde mă pot adresa, începând de astăzi, dacă am nevoie de asistență?

Pentru moment, lucrurile rămân neschimbate. Pentru orice situaţie referitoare la produsele şi serviciile Vodafone, poţi utiliza metodele de contact disponibile pe www.vodafone.ro/personal/asistenta. De asemenea, dacă eşti client UPC şi ai nevoie de asistenţă privind serviciile de care beneficiezi, poţi utiliza metodele de contact disponibile pe: www.upc.ro/asistenta/contact.


Întrebări frecvente persoane juridice


1) Cum mă va afecta integrarea?

Această integrare îţi va aduce, în viitorul apropiat, noi beneficii şi o gamă completă de servicii de cea mai bună calitate pentru a te putea bucura de o experienţă completă de tehnologie. Vei continua să te bucuri de întreaga noastră atenţie şi de calitatea superioară a serviciilor pe care ţi le oferim. Rămâi conectat pentru informaţii despre noile oferte şi servicii!

2) Va exista vreo schimbare a contractului curent de servicii sau în ceea ce priveşte calitatea serviciilor pe care le oferiţi?

Contractele pentru serviciile curente rămân neschimbate. Vei continua să beneficiezi de aceeași calitate a serviciilor, în timp ce noi vom continua să lucrăm la integrarea produselor si tehnologiilor noastre pentru a putea furniza o gamă completă de servicii si noi beneficii.

3) Care este noul portofoliu de servicii?


Vom continua să furnizăm produse și servicii complete de ultimă generație adaptate nevoilor afacerii tale. Oferim atât conectivitate, cât și servicii personalizate pentru a răspunde nevoilor companiei tale prin intermediul primei rețele 5G din România si a celor mai fiabile retele de internet fix de mare viteza si conexiuni dedicate.

4) Se va schimba account managerul meu?

Nu, account managerul tău va rămâne același, atat in Vodafone cat si in UPC, și va fi persoana care te va ajuta să obții, la timp, toate informațiile de care ai nevoie, in legatura cu serviciile tale de la fiecare operator.

5) Sunt și client UPC. Vor exista schimbări în contractul pe care îl am cu Vodafone sau în cel pe care îl am cu UPC?

Contractul pentru serviciile curente oferite de Vodafone rămâne neschimbat. Acest lucru este valabil și pentru contractele de servicii oferite de UPC.

Alte informații puteți afla de la adresa de email: impreuna@vodafone.com .

UPDATE 26 septembrie 2019: Vodafone oferă pachete de bun-venit și cu beneficii mixte pentru clienții Vodafone și UPC. Detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „Vodafone și UPC au finalizat procesul de achiziție”:
Alexandra

Poate vor face un update si la cutiuța Horizon și să introducă aplicații noi gen Netflix, Hbo Go , Youtube ...
Ce Ziceți, vreo speranță? :)

Anonim

Nu..
Deocamdată va rămâne totul la fel

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile