sâmbătă, 31 august 2019

Xiaomi va lansa primul televizor Redmi

CEO-ul Redmi, Lu Weibing, a anunțat la un eveniment de la Beijing primul televizor care va fi lansat utilizând brandul Redmi. Redmi Tv 70 are un ecran 4K Ultra HD de 70". Televizorul se bazează pe un procesor Amlogic quad-core pe 64 iți, are 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare internă și WiFi dual-band 2.4G / 5G.

Televizorul oferă o mulțime de funcții smart, la fel ca televizoarele smart ale companiei-mamă, care utilizează AI PatchWall și folosesc asistentul Xiaomi XiaoAI. Interfața Xiaomi PatchWall funcționează ca o aplicație pe Android TV, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate accesa Play Store și Google Assistant.

Televizorul este compatibil cu tehnologii precum Dolby Audio și DTS HD. Are Bluetooth 4.2, două porturi USB, trei porturi HDMI, intrare AV și multe altele. Oferă un unghi de vizionare de 178 grade. De asemenea, va fi dotat cu o telecomandă Bluetooth cu control prin voce.

Redmi TV 70" este deja disponibil pentru precomandă în China pentru echivalentul a 479 euro și va fi lansat pe 10 septembrie 2019. Nu este clar dacă televizorul va ajunge și în magazinele din Europa sau din alte țări în afară de China și India, care au fost confirmate ca teritorii unde va fi livrat acest model. Totuși, prețul mic pentru un astfel de televizor 4K cu diagonală de 70 inch, bazat pe Android Tv, sugerează că televizorul va fi expediat și spre regiuni geografice mai slab dezvoltate economic.


3 comentarii despre subiectul „Xiaomi va lansa primul televizor Redmi”:
Nicusor

Sper sa ajunga si in Romania, deoarece sunt fan al marcii Redmi la telefoane, care sunt ieftine pentru performantele bune pe care le ofera. Se pare ca pe aceeasi idee se va merge si la televizorul Redmi. Chiar imi doresc un televizor 4K cu diagonala asa mare si mai ales cu Android si acesta pare un televizor destul de ieftin - probabil cel mai ieftin de pe piata - pentru astfel de caracteristici.

Anonim

Interesant de aflat, panoul va fi unul de fabricație proprie, sau va fi preluat de la unul dintre marii producători mondiali (Samsung, LG etc.)

Molxe

Chinezii au ajuns în faza în care pot crea singuri tehnologie avansată. Următorii 10 ani vor fi foarte interesanți.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile