duminică, 22 septembrie 2019

Cinci televiziuni 4K HDR premium vor fi disponibile pentru orice operator de tv cu plată

Mimyuni Media Entertainment va lansa un pachet de 5 televiziuni 4K livrate prin tehnologie IP, dedicate pentru operatorii de televiziune cu plată care doresc sa ofere abonaților canale Ultra HD. Fiecare televiziune va avea o bibliotecă de 500 de ore conținut 4K nativ. Lunar va fi adăugat câte 50 ore de conținut nou. Trei dintre canalele 4K sunt deja lansate, iar alte două urmează sa fie lansate în curând. Canalele vor emite 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar continutul va fi 100% UHD nativ, fără publicitate.


Jo Bikarski (directorul de marketing al Mimyuni) a precizat: "Vom fi singurul radio-difuzor din lume care va oferi operatorilor 5 canale UHD. Acest pachet de televiziuni 4K va ajuta operatorii de televiziune cu plată, oferindu-le lor și abonaților acestora o cantitate suficientă de conținut de calitate superioară pentru televizoarele lor 4K recent cumpărate".

Cele cinci canale sunt:
- WOW! 4K - o televiziune de sporturi extreme, lifestyle și divertisment (deja lansată);
- Chillayo 4K - o televiziune de relaxare (deja lansată);
- Party’s 4k - o televiziune muzicală (deja lansată);
- Speed ​​Factor 4K - o televiziune dedicată pasionaților de sporturi cu motor;
- Pet & Pal 4K - o televiziune dedicată pasionaților de animale de companie, natură și faună sălbatică;

Canalele vor emite la rezoluția de 3840 × 2160 pixeli cu High Dynamic Range (HDR), în versiuni de 60 și 50 fps, cu o gamă largă de culori (Wide Color Gamut). Tot conținutul a fost și va fi filmat nativ în 4K.

Pachetul de televiziuni 4K va fi livrat prin tehnologie IP operatorilor de televiziune cu plată din întreaga lume. Fiecare operator va putea testa gratuit cele 5 canale pentru o perioadă de 10 zile, care poate fi solicitată în orice moment și care nu obligă operatorii să facă vreo achiziție.

AICI găsiți o prezentare în format .pdf a tuturor canalelor actuale ale companiei Mimyuni Media Entertainment, inclusiv cu linkuri către clipuri video de prezentare.


17 comentarii despre subiectul „Cinci televiziuni 4K HDR premium vor fi disponibile pentru orice operator de tv cu plată”:
Anonim

sint curios cati vor fi interesati de aceste canale intai achizitia la operator si apoi cine va cumpara si la ce pret

Marius

Am încercat să aflu cine-s ăștia, care-s investitorii cu așa de mulți bani că au lansat peste noapte 5 canale UHD... mai multe decât orice altă companie media gigant gen Sky sau Canal+. Nu știu care sunt cele 70 de țări unde sunt retransmise cele 27 de canale proprii (conform Linkedin), că în Europa nu s-a auzit de ele. Din nou, nici Sky sau Canal+ nu au împreună atât de multe canale proprii. Pe siteul lor apare adresa sediului ca fiind în Londra, în timp ce numărul de telefon pentru suport tehnic este de... Bulgaria!

Anonim

Nu sunt necesari asa multi bani ca sa lansezi 5 canale Ultra HD, atat timp cat nu transmiti competiii sportive si nu cumperi banda de retransmisie prin satelit. Pana si telefonul meu filmeaza 4K. 4K e o normalitate daca se vrea, si respectivii vor.

Anonim

Daca adun toate clipurile de pe Youtube in 4K HDR, fac o bucla de peste 3 zile de continut 4K HDR si am propriul canal 4K si il transmit pe net. Nu stiu ce vi se pare asa dificil si costisitor sa lansezi canale 4K prin IP. Da, e mult mai greu sa lansezi canale 4K cu continut live sportiv, emisiuni sau filme artistice, dar nu cu filmari proprii. Cateva camere 4K, cativa cameramani bunicei si cativa montatori/editori de imagine si gata continutul, nu trebuie milioane de euro.

Siteul lor e mimyuni.com

Anonim

Marius, ei nu au lansat peste noapte 5 canale UHD, nu ai citit atent. Scrie ca 3 canale au fost deja lansate de-a lungul timpului si mai lansează inca 2 canale, iar toate 5 vor fi impachetate si oferite pentru cablistii care vor sa le retransmita, contra-cost desigur, asa cum scrie in acea prezentare pdf. Ba mai mult, ei ofera si 10 zile de testare gratuita pentru cablisti. Asa ca daca esti cablist, poti cere chiar o perioada de test de 10 zile, gratuit, sa vezi ce calitate au la imagine si sa ne spui si noua.

Marius

Eu încercam să văd realitatea dincolo de reclama frumos ambalată... Unde sunt cele 3 canale UHD deja lansate? Cine le retransmite deja? Au canalele acestea un site propriu și o grilă de programe să-ți poți face o idee despre ce oferă? Sau doar un pdf frumos colorat.
Nu cred că e chiar atât de simplu să realizezi conținut 4K. Una e ce filmezi tu cu telefonul în 4K și alta e un conținut realizat la nivel profesionist ce poate fi folosit pentru un canal TV. Și-a luat bulgarul telefonul sau camera 4K în spate și a umblat prin junglă și savană să filmeze animalele pentru a realiza conținut 4K pentru canalul Pet & Pal?

Anonim

Ce probleme filosofice ai...

Anonim

Pai are, ca o astfel de ofertă de canale 4K pune în lumină nefavorabilă pe toți cabliștii care motivau până acum ca nu au ce televiziuni 4K să difuzeze în grilă.

Ionut

Are dreptate Marius, im multe aspecte, cea mai tare este faza cu sediu de firma in anglia si numar de telefon de bulgaria

Anonim

Are dreptate de ce? Ca ai uitat sa explici de ce are dreptate. Nu are are dreptate cu nimic.

Anonim

Ce relevanță are țara unde are sediul? Ca nu pricep. Poate sa fie si in Africa, daca ofera canalele respective 4K si pot fi verificate tehnic si practic timp de 10 zile gratuit de orice cablist, atunci cereti trial gratuit daca sunteti cablist, verificati si apoi reveniti cu impresii dupa teste concrete. Degeaba postati acum comentarii din propria imaginatie, fara sa fi facut absolut niciun un test.

Anonim

Bulgarii sunt mult mai dezvoltati decat romanii in acest domeniu, au chiar si propriul lor satelit de telecomunicatii, Bulgaria Sat, deja lansat si funcțional.

https://www.bulgariasat.com/

Nu mai vorbesc de englezi, care sunt la ani lumina de Romania.

Anonim

Englezii sunt inaintea noastra doar la numarul de programe, la internet fix si mobil + telefonie mobila sunt in urma noastra cu mult. Iar daca sunt inaintea noastra pe partea de postuti tv este pentru ca la ei sa vezi posturi multe si in HD la niste preturi de abonamente de cateva zeci de lire, nu ca la noi de nici 10 lire cu maxpack si filmnow la digi

Anonim

Nu va mai certati aiurea, posturile alea pe Europa slabe sanse sa intre in grila vreunui operator, mai ales in randul celor mari.

Ionut

Le-a detaliat Marius, aspectele, n-are rost sa le mai scriu inca odata ca sa priceapa si altii

Anonim

Marius nu a detaliat nimic relevant despre calitatea programelor si imaginii acestor televiziuni 4K, a scris doar niste chestii de ordin comercial, despre sedii, adrese, numere de telefoane, care nu demonstrează absolut nimic despre calitate, ci doar exprima opinia lui ca nu ii place de Marea Britanie si de Bulgaria. Niciunul dintre voi nu a vazut vreodata transmisia acestor canale, dar deja v-ati dat cu parerea in 15 comentarii. :) Apropo, ati vazut ca ei administrează mult mai multe televiziuni, nu doar acestea 4K? Uitati-va in prezenarea pdf. Revenind ontopic, eu personal as prefera aceste canale in locul a catorva zeci de umpluturi SD din grilele actuale.

Anonim

Ca sa încheiem polemica fără rost cu cei care contestă calitatea programelor, in fișierul pdf sunt linkuri catre videoclipuri de prezentare, inclusiv pentru canalele deja lansate. De asemenea, pe site sunt clipuri si pentru versiunile 4K. Se poate observa ca filmările sunt profesionale, la fel si montajele:

http://www.mimyuni.com/promo/wowtv4k.mp4

http://www.mimyuni.com/promo/wowtv.mp4

http://www.mimyuni.com/promo/partystv4k.mp4

http://www.mimyuni.com/promo/speedfactortv.mp4

http://www.mimyuni.com/promo/chillayotv4k.mp4

http://www.mimyuni.com/promo/chillayotv.mp4

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile