luni, 2 septembrie 2019

Digi | RCS & RDS lansează cea de-a doua campanie din 2019 pentru activarea facturii electronice

Digi | RCS RDS lansează luni, 2 septembrie, cea de-a doua campanie din 2019 pentru activarea facturii electronice, care se adresează abonaților persoane fizice, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Campania “Activează factura electronică și poți câștiga o vacanță în Egipt” se va derula până la data de 31 octombrie 2019 și se va finaliza cu o tombolă cu 10 premii secundare constând în smartphone-uri Digi K1 și mini-drone. Marele premiu constă într-un pachet ultra-all inclusiv de 7 nopți într-un hotel de 5 stele din Hurghada (Egipt) pentru două persoane, câștigătorul urmând să opteze pentru perioada de efectuare a excursiei începând din 7 decembrie, respectiv 14 decembrie 2019.

Abonații care doresc să activeze factura electronică o pot face: online, pe www.digiromania.ro, în secțiunea “Contul meu”, în magazinele Digi sau în punctele de prezență ale operatorului, cu sprijinul personalului de vânzări care va selecta în sistem modul de facturare electronic, sau telefonic, cu ajutorul angajaților din Call Center-ul Digi | RCS RDS. Din momentul activării facturii electronice, aceasta va fi transmisă pe email și va putea fi consultată atât în contul de email, cât și în contul personal de pe site-ul www.digiromania.ro sau prin aplicația pentru smartphone Digi România.

Clienții Digi care își activează factura electronică în perioada de derulare a campaniei vor intra automat în tombola Digi și vor putea câștiga unul dintre cele 11 premii, în urma tragerii la sorți prin random.org. Câștigătorii premiilor secundare nu vor intra în tragerea la sorți pentru marele premiu.

Lista câștigătorilor va fi anunțată în data de 15 noiembrie 2019 astfel:

- pe site-ul www.digiromania.ro;
- în magazinele Digi din țară, în formă printată;
- prin Call Center (timp de 2 săptămâni, maximum 3 apeluri) de la afișarea câștigătorilor pe site.

Campania nu se adresează abonaților care înregistrează datorii față de operatorul de servicii de comunicații electronice, celor care au deja activată factura electronică la data începerii campaniei, respectiv celor care au activat și dezactivat factura electronică în timpul derulării campaniei sau imediat după încheierea acesteia (serviciul trebuie să fie activ cel puțin până la data livrării premiilor).

Informarea publicului în legătură cu această campanie se va realiza prin materialele printate distribuite în rețeaua de puncte de vânzare Digi, prin spot radio și TV, bannere online și prin site-urile grupului Digi | RCS RDS. Lista câștigătorilor va fi disponibilă pentru consultare pe site-ul digiromania.ro timp de 30 de zile.

Aceasta este cea de-a doua campanie de încurajare a activării facturii electronice derulate de Digi | RCS RDS pe parcursul anului 2019. Compania și-a propus să majoreze cu circa 30 % numărul abonaților la factura electronică, obiectiv care susține procesul de transformare digitală a experienței consumatorului. În prima parte a anului, Digi | RCS RDS a lansat versiunile optimizate ale aplicației Digi România (pentru IoS și Android), cu funcțiuni de înregistrare și autentificare simplificate, pentru a ușura folosirea contului individual, inclusiv pentru consultarea facturii.


Despre Grupul Digi| RCS RDS

Digi|RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2018.

Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate. La finalul primului semestru al anului 2019, Digi | RCS RDS înregistra în România peste 11,1 milioane de unități generatoare de venituri (RGU) pe toate cele patru segmente de servicii – pay-tv (cablu și satelit), telefonie fixă, internet, telefonie mobilă.

În oferta de conținuturi trans-media a grupului Digi figurează televiziunea de știri Digi 24, televiziunile sportive Digi Sport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzică UTV, Hit Music și Music Channel, primul post 4K din România, Digi 4K, radiourile ProFM, Digi FM și Dance FM, platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.


8 comentarii despre subiectul „Digi | RCS & RDS lansează cea de-a doua campanie din 2019 pentru activarea facturii electronice”:
Anonim

Unii taie padurile la greu si duc lemnul ka straini iar Digi, si nu numai, militeaza sa protejam mediul cu factura electronica.

George

Dacă, ar da câte un ecuson siglă sau o insignă ceva, fiecăruia, alta ar fi eficiența activărilor...!

Anonim

O mare prostie, cine plateste la terminale tot o sa aibe nevoie de o factura tiparita.

Flutur

nu cred că dacă te duci la terminal sau ghișeu îi dai numele mai este nevoie de factură.dar poți să o plătești online fără a te deplasa la ghișeu.eu unu sunt pentru factură electronice

Banya

Anonimule, este suficient codul de cifre de sub codul de bare de pe factura online, eu așa plătesc la paypoint facturile RCS-RDS.

Anonim

Banya, cu codul acela daca faci plata cu cateva zile inainte de scadenta risti sa apari cu datorie in sistemul lor. Pentru Flutur, sunt persoane (inclusiv eu) in tara asta care nu folosesc, n-au folosit si nici n-or sa foloseasca un card bancar evita sa stea la coada la banci ca sa le dea bani..nu suport cardul bancar, inclusiv pe sef l-am rugat sa-mi dea banii cash (ca am dreptul acesta). De ce as alimenta un card cu bani ca sa-mi ia banca comisioane, nu stiu sa mi-i tin in portofel????

Banya

Anonimule, daca platesti factura in ultima zi, risti sa apari cu datorii, dar din cauza timpului de procesare a platii, indiferent ca platesti cu acel cod numeric sau platesti cu factura tiparita, nu din cauza acelui numar. Eu platesc la mine, intr-o zona rurala, la un magazin local cu PayPoint, folosind acel cod numeric, de peste 2 ani, in fiecare luna cel mai tarziu in penultima zi a lunii, si nu am probleme si nu am avut niciodata. Afla ca respectivul numar e de fapt doar traducerea acelui cod de bare, de linii (care este un cod binar de 0 si 1) in cifre si nimic mai mult. E problema ta daca nu vrei sa contribui oarecum la protejarea mediului inconjurator. Dar dupa cum observi, RCS RDS nu te obliga sa faci asta, e alegerea ta. Ba mai mult, incearca cu frumosul sa te determine sa faci asta, prin oferirea de premii la o tombola, nu ca altii care te obliga. Asadar, nu ma intereseaza motivele tale de a consuma in zadar lemnul pentru facturi tiparite, deoarece motivatia ta e fara rost: nu te obliga nimeni, faci ce vrei. Ai liber arbitru. Daca te obliga cineva sa renunti la factura tiparita, mai puteai sa faci pe suparatul. Dar asa??!!!

Anonim

Nu renunt la factura tiparita in veci, nu stau sa platesc cu cardul pe site, prefer sa ma duc cu ea la un pay point, sa mi-o scaneze si sa o platesc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile