marți, 10 septembrie 2019

Dintre tehnologiile de televiziune cu plată, DTH-ul furnizează în Europa cele mai mari venituri

Din primul trimestru al anului 2014 până în primul trimestru al anului 2019, veniturile totale din abonamentele de pe piața de televiziune cu plată din Europa au crescut cu 19%, ajungând la 8,9 miliarde de euro în primul trimestru al acestui an. DTH-ul (televiziunea prin satelit) continuă să rămână tehnologia care aduce cele mai multe venituri: deși în scădere comparativ cu anul 2015, furnizează 39% din totalul veniturilor, anunță printr-un comunicat de presă compania Datasix.

Veniturile directe din televiziunea prin cablu sunt destul de stabile și reprezintă 26% din total, dar sunt inferioare veniturilor tv prin protocol IP (30%) din anul 2018. Televiziunea digitală terestră aduce doar 2% din veniturile totale și este în scădere, fiind depășită în primul trimestru al anului 2019 de televiziunea online cu plată, care furnizează 3% din totalul veniturilor. Acest lucru confirmă dezvoltarea și importanța strategică a acestei tehnologii pe piața de televiziune cu plată din Europa.

Despre Dataxis

Dataxis este o companie internațională specializată în furnizarea de studii detaliate de piață, evenimente și mijloace media pentru industria de televiziune și telecomunicații din peste 200 de țări. Dataxis are birouri în Europa, America Latină și Africa. Serviciul Dataxis Intelligence a fost lansat în anul 2003, fiind recunoscut ca o sursă principală de informații pentru operatorii majori, pentru furnizorii de tehnologie, furnizorii de conținut și guvernamentali de pe glob. Serviciul de informații online și rapoartele de piață oferă indicatori cheie, statistici, prognoze și analize pentru televiziuni și operatori de telecomunicații din întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „Dintre tehnologiile de televiziune cu plată, DTH-ul furnizează în Europa cele mai mari venituri”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile