vineri, 20 septembrie 2019

Licența MinDig TV din Ungaria, prelungită cu 12 ani

Monika Karas, președintele autorității de reglementare în audiovizual din Unagria (NMHH), și Zsolt Sárecz, președinte și CEO al Antenna Hungária, au semnat un acord care va permite acestei companii să opereze rețeaua sa națională de televiziune digitală terestră pentru încă 12 ani. Întrucât licența actuală expira pe 5 septembrie 2020, NMHH a lansat o licitație pe 10 aprilie, iar Antenna Hungária a fost singurul ofertant și a câștigat licența.

Licența obligă câștigătorul ca toate programele serviciilor publice de televiziune să fie recepționate gratuit prin intermediul receptoarele existente, prin operarea a două MUX-uri cu aceeași tehnologie (DVB-T MPEG-4 AVC). De asemenea, va fi necesară construirea a trei noi MUX-uri DVB-T2 HEVC pentru servicii tv, care să permită transmiterea mai multor televiziuni.

Zsolt Sárecz a precizat: „Suntem încântați că vom continua să furnizăm pentru o perioadă de încă 12 ani serviciul nostru de televiziune MinDig TV și serviciile cu abonament MinDig TV Extra. Implementarea unor noi tehnologii de ultimă generație ne va oferi oportunitatea de a dezvolta în continuare serviciile noastre și de a oferi abonaților o platformă media integrată care poate completa televiziunea digitală terestră cu o ofertă bazată pe internet”.

Începând din luna aprilie a acestui an, în Budapesta sunt efectuate teste de televiziune digitală terestră în DVB-T2 cu codec HEVC (h.265) (sursa: sat.hu):


3 comentarii despre subiectul „Licența MinDig TV din Ungaria, prelungită cu 12 ani”:
Anonim

La ei se poate , bravo.

Anonim

Pai la ei se poate, ca ai ce sa vezi pe posturile publice..si nu numai... la noi ce sa vezi pe TVR, iar privatii ca Intact si PRO nici vorba sa se complice cu asa ceva

Anonim

Pachetele lor de programe importante sport in mod special,ar putea fii preluate și de unii din operatorii noștri ,dth-urile mai exact

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile