miercuri, 4 septembrie 2019

National Geographic HD România la Digi Tv

Versiunea românească a National Geographic HD a început sa fie transmisă de către operatorul Digi TV prin satelit, înlocuind versiunea internațională.


Deocamdată, modificarea nu a fost anunțată oficial, dar aceasta versiune dedicată pentru România se poate recepționa de către abonații operatorului DTH prin intermediul receptoarelor oficiale. Pe Digi satelit România, televiziunea menționată este transmisă prin intermediul satelitului Thor 6, pe frecvența 11747, polarizare orizontală, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK, criptat.

UPDATE 19 septembrie 2019: National Geographic HD România a intrat și în grila de cablu tv a RCS RDS. Deocamdată nu se știe dacă sunt doar teste sau este permanent. Mai jos găsiți imagini trimise de Emil (sunt incluse și fotografii de pe versiunea SD pentru România, pentru a se putea observa că este același program cu cel al versiunii HD).


20 de comentarii despre subiectul „National Geographic HD România la Digi Tv”:
Anonim

versiunea hd va fi tot cu programe ca pe versiunea SD, deci vor fi transmise pe versiunea hd mai multe premiere, mai devreme.

Anonim

RCS a inceput sa testeze si pe cablu, o introduc cate o data in grila, apoi pun din nou versiunea internațională. Deci cred ca va fi si pe cablu stabila televiziunea National Geographic HD România.

Anonim

A fost marti pt o perioada de timp pe cablu
dupa a revenit varianta internationala

Anonim

S-a stricat si postul acesta, in loc de documentare o sa vedem reclame din 15 in 15 minute. Orice este versiune pentru Romania este cu reclame, de parca pe posturile alea nu cer bani per abonat la retransmisie. Mai ramane sa vedem reclame pe HBO-uri ca sa fie "circul" complet

iulian

Se vede mai prost in HD versiunea pentru Romania, iar sigla aia mai are un pic si acopera jumatate de ecran

Anonim

PS- scrieti un articol si cu HBO-urile in HD ca au renuntat la sigla cu HD fiind identica cu cea in SD

Anonim

Stiau ce-i de la Telekom si Akta de ce l-au scos, de ce sa dea aceeasi bani pe retransmisie sa vada abonatii lor reclame?

Anonim

Se vede naspa rau, macroblocuri la greu cu calitate semnal 95%

Anonim

National Geographic HD România difuzeaza aceeasi grila de programe ca National Geographic SD România, adica au acelasi program, difera doar rezolutia. National Geographic HD International difuzeaza grila diferita de National Geographic SD România. Pe National Geographic HD International premierele sunt difuzate cu cateva luni intarziere comparativ cu National Geographic SD Romania, dar pe National Geographic HD Romania vor fi difuzate in acelasi timp cu National Geographic SD Romania.

BDorin

Varianta internationala ii mai buna decat cea romaneasca te saturi sa te uiti la reclame, cum au facut cu history pacat.

Anonim

Varianta internațională nu are reclame
Dar e plina de reluări și cum a zis cineva mai sus premierele după câteva luni

Anonim

Reclame la greu pe versiunea romaneasca a acestui post. Nu stiu unde vedeti premiere la greu, poate doar la reclame noi

Anonim

Oricum nu aveam in grila favorita versiunile romanesti ale national geografic si wild, daca vad in hd versiunea romaneasca o sterg cum am sters si history, ce sa vad in ele, reclame?..sa le bage in extraoptiune sau sa le scoata ca telekom-ul ca nu sunt obligati abonatii sa pateasca ca sa vada...reclame la fiecare 10-15 minute

Anonim

In Braila, pe cablu la Digi este versinea HD europeana a postului. Inca nu au bagat versiunea romaneasca, plina cu reclame din 10 in 10 minute.

Anonim

Sunt satul de Discovery si History, mai mult au reclame decat documentare. Posturile astea "varianta pentru Romania" ar trebui bagate in extraoptiune, sa le dea bani cei care vor sa vada reclame. Inteleg ca reclama este "sufletul comertului" da' nici chiar intr-o ora de transmisie sa vezi reclame 20-25 de minute.

Anonim

A aparut varianta HD romaneasca la UPC Galati

Bogdan

A intrat si pe Digi varianta romaneasca in HD.

Unknown

Stie cineva daca look sport 2 si 3 va intra la digu

Unknown

Stie cineva daca look sport 2 si 3 va intra la digi

Anonim

De ce nu le baga HD și prin satelit nici măcar canalele TVR nu îs

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile