joi, 26 septembrie 2019

Vodafone oferă pachete de bun-venit și cu beneficii mixte pentru clienții Vodafone și UPC

Din 18 septembrie 2019, la o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone România a lansat noile oferte destinate tuturor clienților Vodafone și UPC, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, precum și clienților noi.

"Faptul că UPC și Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic în ceea ce privește serviciile mobile, de fix și TV, acest lucru fiind un moment important nu doar pentru echipa noastră, cât și pentru toți clienții. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de divertisment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri", a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România.

"Pentru a celebra acest moment împreună cu clienții, compania oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone și UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate și mii de ore de difuzare filme și seriale în aplicația Vodafone TV, precum și acces la cele mai interesante competiții sportive. Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC se pot bucura de o experiență completă alegând ceea ce li se potrivește cel mai bine în cea mai bună rețea de date mobile, cu cel mai mare număr de canale TV și cea mai bună experiență Wi-Fi, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina impreuna.vodafone.ro", a mai precizat la acel moment compania Vodafone.

"Clienții business vor putea accesa o suită completă de servicii menite să susțină digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experiență Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor, dar și o listă completă și diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity. Pe lângă aceasta, companiile se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Pentru a celebra acest moment împreună și pentru a răsplăti loialitatea clienților business, Vodafone și UPC au creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. Mai multe detalii sunt disponibile pe adresa www.vodafone.ro/business/impreuna", detaliază Vodafone.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 14 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.ro.

UPC România este o companie Vodafone UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, oferă servicii de televiziune, internet în bandă largă și telefonie fixă prin intermediul unor reţele superioare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează clienții la lumea digitală și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze superioare de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box.


8 comentarii despre subiectul „Vodafone oferă pachete de bun-venit și cu beneficii mixte pentru clienții Vodafone și UPC”:
Anonim

Vad ca ofertele sunt mai mult orientate inspre serviciile Vodafone si nu inspre cele UPC, pe care chiar le-as folosi si de care as avea nevoie. Treaba cu "nelimitatul" lui Vodafone ma lasa rece.

Gigi

Așteptăm oferte mai serioase

Anonim

Nu orice client vodafone, ci doar cei care au un abonament de voce. Vodafone au uitat sa precizeze acest lucru.

Marius

Anonim, pai in cate situatii puteai sa fii până acum client Vodafone fara a fi client la serviciile lor de voce? Ma gandesc ca astfel de clienți cu servicii de voce reprezinta 99% din clienții lor.

Anonim

Marius, au si servicii doar cu internet. Si sunt multi clienti la serviciul wi-fi acasa, de exemplu.

Anonim

Da, cred că maxim 1% din clienți au doar internet. Eu am câțiva zeci de prieteni cu Vodafone și toți au servicii de voce.

Anonim

In Ungaria, brandul UPC nu va mai fi folosit din aprilie 2020:

https://www.hwsw.hu/hirek/60898/upc-liberty-global-vodafone-brand-markahasznalat-licenc.html

Anonim

La fel si in Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile