vineri, 25 octombrie 2019

"A Heist with Markiplier", primul film interactiv al Youtube Originals, va avea 31 de posibile finaluri

YouTube a lansat trailerul primului film său interactiv, "A Heist with Markiplier". Ca și în cazul "Oglinzii negre: Bandersnatch" de pe Netflix, finalul filmului va depinde de deciziile pe care le veți lua pe parcurs. Inspirat din jocurile video clasice full-motion (FMV), majoritatea scenelor sunt filmate dintr-o perspectivă first-person.

Potrivit YouTube, filmul include 31 de posibile finaluri și 61 de clipuri, cu o varietate de decizii de „viață sau moarte” pe parcurs. Deși "A Heist with Markiplier" este primul film interactiv al Youtube Originals, nu este primul pentru Markiplier. În 2017, creatorul de conținut a lansat "A Date with Markiplier", care are 10 posibile finaluri.

Cu "A Heist with Markiplier", YouTube speră probabil la un succes la fel de mare ca al "Oglinzii negre: Bandersnatch". Episodul special interactiv a fost atât de popular, încât Netflix a anunțat la începutul acestui an că intenționează să se axeze mai mult pe producții interactive.

În timp ce Markiplier are aproximativ 24 de milioane de abonați, este greu de spus dacă "A Heist with Markiplier" avea un succes similar cu cel al Bandersnatch.

"A Heist with Markiplier" se va lansa pe Youtube Originals 30 octombrie 2019.


Niciun comentariu despre subiectul „"A Heist with Markiplier", primul film interactiv al Youtube Originals, va avea 31 de posibile finaluri”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile