luni, 14 octombrie 2019

AMC în pachetul de bază al Orange Tv România

AMC Networks International – Central and Northen Europe, difuzorul televiziunii AMC în Europa Centrală și Orange, furnizor de telecomunicații de top în România, anunță printr-un comunicat remis către hdsatelit.com un nou acord de distribuție pentru AMC. Conform înțelegerii, Orange România a adăugat televiziunea AMC în pachetul de bază (anterior era într-un pachet superior, mai scump). Fiind gazdă a serialelor dramatice originale: ”Fear the Walking Dead”, ”The Terror”, ”NOS4A2” și ”Better Call Saul”, această lansare este parte din continua expansiune a postului AMC în zonă.

Ca parte din pachetul de bază de la Orange, AMC va fi disponibil pentru un număr substanțial mai mare de gospodării din țară, care au abonamente tv la Orange. Serviciul de televiziune prin cablu și satelit, Orange Home TV, numără peste 528.000 de clienți.

Ca parte din noul acord, Orange pune la dispoziția abonaților săi SVOD, două seriale digitale exclusive ”True Terror” și ”The Althea Tapes”, ce provin de la AMC Studios, pentru a completa călătoria palpitantă din titlurile originale AMC: ”The Terror” și ”Fear the Walking Dead”.

Mai mult, pe lângă extinderea AMC, televiziunea CBS Reality ce aparține de AMC Networks International este din nou oficial la Orange, în pachetele Universe și Family (nr: televiziunea era deja în teste prin Orange satelit de o săptămână; de asemenea, a mai fost și în trecut în grila operatorului, pe pozitia EPG 508, până pe 30 octombrie 2015, dar ulterior a fost eliminată) . Dedicată documentarelor și serialelor bazate pe crime reale și investigații, CBS Reality prezintă emisiuni originale exclusive printre care ”Donal MacIntyre: Dosare de crimă” și seriale cunoscute precum ”Judecătoarea Judy”, ”Cu sânge rece” și ”Ce sau cine mă omoară?”

Televiziunea AMC este în pachetul de bază al Orange Tv Satelit din 1 octombrie 2019,.



Despre AMC Networks International Europa Centrală și de Nord

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord (AMCNI-CNE), o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi TV tematice. În prezent, portofoliul include multitudine de posturi TV cu un conținut variat printre care: filme și seriale, producții pentru copii, infotainment și sport. AMCNI-CNE deține și operează feed-ul global al televiziunii JimJam, precum și feed-urile multor altor canale din Europa Centrală și de Est, precum: AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika. În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV și postul OBN din Bosnia și Herzegovina. Posturile AMCNI CNE sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locale şi sunt disponibile în HD pe numeroase platforme precum TV la cerere și pe dispozitivele mobile.

Despre Orange România

Orange este lider de piaţă în România cu 10.736.700 de clienți şi o cifră de afaceri de 268.5 milioane de euro la finalul lunii martie 2019. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, având peste 266 milioane de clienţi la 30 iunie 2019, în întreaga lume. Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.


10 comentarii despre subiectul „AMC în pachetul de bază al Orange Tv România”:
Tibi

Înțeleg ca va intra si pe cablu Orange home. Menționez ca e infrastructura Telekom

Anonim

Cred ca se referă doar la Orange satelit, dar AMC au uitat sa precizeze în comunicat. Sau e posibil și asta...

Anonim

De ce nu bagă cei de la Orange canalul AMC la calitate HD .

Tibi

Este menționat în articol la calu și satelit

Anonim

@Tibi...
1. Este un comunicat, nu e un articol.
2. Este mentionat cablul tv doar ca statistica a numarului total de abonati de pe cablu si satelit, nu este mentionat in ideea ca va fi AMC si pe cablu.

Tibi

Am înțeles mulțumesc

Anonim

si cat timp al va tine!!

Anonim

In orice caz cea mai BUNA televiziune ORANGE ca imagine,ca semnal,ca service sunt OK.

Anonim

Nu ca și preț...

Anonim

la alti operatori sunt sanse sa intre exeplu rcs rds akta

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile