joi, 23 februarie 2017

Vodafone Spania lansează un serviciu cu 5 televiziuni 4K

Vodafone Spania lansează un serviciu cu 5 televiziuni 4K ( numarul canalelor tv 4K oferite se va dubla până la sfârșitul anului) și conținut VOD pentru abonații cu pachete convergente, cum ar fi Vodafone One.


Cele cinci noi canale sunt Odisea 4K ( documentare ), Festival 4K ( muzică ), FunBox UHD ( divertisment si altele ), Insight TV ( sporturi extreme, aventura si alte emisiuni ) si Slow Channel ( peisaje si relaxare ), iar suplimentar se oferă saptămânal o transmisie 4K a celui mai important meci de fotbal din La Liga.

Compania este prima care va oferi prin serviciul său VOD un total de 850 de productii 4K, printr-o biblioteca Ultra HD ce include filme, seriale TV și documentare.

Vodafone Spania are diverse produse ( televiziune, videoclub, HBO, Netflix si altele) incluse în serviciile integrate și oferă abonaților săi functii deja "clasice", cum ar fi posibilitatea de a pune pauză la programele receptionate ale televiziunilor, de a vedea când doresc conținutul transmis de televiziuni in ultimele 7 zile sau de a înregistra până la 350 de ore de programe tv în cloud.

Vodafone Spania are în prezent 1,2 milioane de abonați la serviciile de televiziune cu plată si a lansat primul sau receptor 4K acum aproape un an.


5 comentarii despre subiectul „Vodafone Spania lansează un serviciu cu 5 televiziuni 4K”:
Giony

Pe televizoarele Samsung (eu am samsung suhd smart 3d - 48 js 8500) a fost instalata aplicatia (canalul) FUN BOX UHD TIZEN . Pentru vizionare trebuie sa achiti 4,99 euro pe luna , primele 7 zile , gratuit . Merita sa incercati .

Anonim

Am avut pana de curand pe satelit FunBox UHD 4k dar l-au codat.Atunci transmiteau un bucla vreo 20-30 clipuri video.Din cand in cand cate un nou documentar .Presupun ca pentru 4.99 euro/luna vor transmite documentare si emisiuni innoite zilnic.Nu am gasit programul.

Giony

Fun Box a fost introdus pe aplicatiile Smart de pe televizor . Sunt foarte multe filmulete de cca. 30 de minute , din toate domeniile si , saptamanal revin cu noutati . Ceea ce este ciudat ca nu ma pot loga sau inregistra cu toate ca am introdus toate datele de pe card . Am facut o programare prin gestionare la distanta cu cei de la Samsung . Sa vad ce voi realiza . Poate ma ajuta cineva din cei care s-au logat . Sa fim intelesi : una este canalul Fun Box de pe satelit , acum codat si alta este aplicatia FUN BOX UHD TIZEN de pe lelevizoarele smart .

Anonim

Multumesc de raspuns.Greseala mea este ca atunci cand am scris ca nu am gasit programul,trebuia sa mentionez ca nu am gasit programul cu emisiuni si orele de difuzare ,puse pe net(schedule).Pretul este prohibitiv,dar asta este deocamdata.Asa este cand concurenta este firava.

Anonim

Cum ma conectez la aplicația FUN BOX UHD TIZEN pe un TV smart js 8500 ? Mulțumesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (502) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (79) Orange (200) Telekom (291) UPC (266) Vodafone (58)