marți, 29 octombrie 2019

O nouă măsură a Sky Deutschland împotriva pirateriei tv: smart-cardurile Sky Germania vor funcționa doar în receptoare și module CAM oficiale

Operatorul german de televiziune cu plată Sky Deutschland dorește să împiedice accesul neautorizat la canalele tv din grila sa, aplicând o nouă măsură împotriva pirateriei.

Prin așa-numita "împerechere unică", echipamentul de recepție va fi asociat cu smartcardul, iar acesta nu va mai funcționa în echipamente terțe care nu sunt oferite de Sky. Cu toate acestea, decizia înseamnă, de asemenea, că abonații legali plătitori nu vor mai putea folosi echipamente terțe, ci doar receptoare Sky și modulul Sky CI +.

Sky Deutschland a precizat că a efectuat schimbări tehnice în ultimele săptămâni pentru a crește în continuare standardele de securitate și pentru a respecta cerințele de licențiere. Condiția prealabilă pentru a recepționa conținut Sky va fi de acum încolo utilizarea un dispozitiv Sky autorizat din noua generație.

Clienții afectați care au folosit anterior un receptor de la un furnizor terț au fost deja contactați direct. Acestora li se oferă gratuit un receptor Sky Q pentru închiriere. Clienții care recepționează Sky Deutschland prin intermediul unui modul Sky CI + pot continua să îl folosească.

Împerecherea va fi activată treptat până la sfârșitul lunii noiembrie. Transmisiunile Sky Deutschland utilizează sistemul de sateliți Astra de la poziția orbitală 19,2 grade Est. Programele sunt criptate în sistemul de codare Videoguard.


Un comentariu despre subiectul „O nouă măsură a Sky Deutschland împotriva pirateriei tv: smart-cardurile Sky Germania vor funcționa doar în receptoare și module CAM oficiale”:
Tibi

Atunci adio. Vor vedea doar cei din aceasta tara

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile