luni, 7 octombrie 2019

PS4 Update 7.00 aduce Remote Play pe smartphone-uri și tablete care rulează minim Android 5.0

Cea mai nouă actualizare software pentru PlayStation 4, versiunea 7.00, se lansează săptămâna aceasta în toată lumea. Această actualizare include funcționalități noi pentru funcțiile cheie ale sistemului, inclusiv caracteristicile Party și Remote Play. Mai jos sunt detaliile pe care jucătorii PS4 le pot aștepta cu nerăbdare.

Remote Play (Joc de la distanță)


Pentru cei care doresc să transmită prin streaming online jocuri de PS4 pe dispozitive mobile, Remote Play poate fi folosit, începând cu firmware 7.00, pe smartphone-uri și tablete care rulează minim Android 5.0* sau o versiune ulterioară. Trebuie doar să descărcați aplicația Remote Play din magazinul Google Play pentru a utiliza funcția.

De asemenea, pentru utilizatorii de iPhone sau iPad, aplicația PS4 Remote Play a fost actualizată, astfel încât să puteți afișa controlorul în orice moment și să blocați orientarea ecranului.

Jucătorii vor putea folosi controlerul wireless DualShock 4 prin Bluetooth pentru Remote Play pe dispozitive Android, iPhone, iPad și Mac. Tot ce trebuie să faceți este să actualizați la Android 10, iOS 13, iPadOS 13 sau macOS Catalina (care se lansează în octombrie) pentru a utiliza această caracteristică.

Sony mai precizează că este recomandată conectarea la internet a consolei PS4 prin intermediul unui cablu LAN și nu prin Wifi. Remote Play mai este disponibilă și pe Windows PC și MAC.

Party


Pentru fanii PS4 care preferă să joace alături de prietenii lor sau de alți membri ai comunității, funcția Party a fost reconstruită pentru a include funcții și servicii noi:

- Numărul maxim de utilizatori a crescut de la 8 la 16
- Conectivitatea la rețeaua de internet a fost îmbunătățită (actualizarea permite utilizatorilor să depășească problemele de conectivitate întâmpinate anterior atunci când se conectau cu alți utilizatori)
- Calitatea audio a fost îmbunătățită
- Party va oferi de asemenea o nouă caracteristică de transcriere a chat-ului pentru utilizatorii din SUA prin intermediul aplicației PS4 Second Screen de pe smartphone-ul sau alte dispozitive mobile. Noua caracteristică acceptă engleza americană și transformă chatul vocal din cadrul Party-ului în text sau vă permite să introduceți text care este citit cu voce tare pentru ceilalți jucători din Party. Dacă utilizați dispozitivul dvs. mobil pentru a vă conecta la PS4 în timpul unui Party, veți vedea acum că a fost adăugată o nouă filă Party, acolo unde este disponibilă noua funcționalitate.


*De la lansarea Sony Xperia Z3, Sony a încercat să-și valorifice ecosistemul său de jocuri pentru a promova suplimentar unele dintre telefoanele sale, oferind acestor dispozitive mobile o caracteristică exclusivă: PS4 Remote Play. PS4 Remote Play permitea doar anumitor dispozitive Sony Xperia să se conecteze la o consolă de jocuri PlayStation 4 (conectată la aceeași rețea ca smartphone-ul), apoi să transmită jocurile de pe consolă către smartphone pentru a fi jucate pe acest telefon. Utilizatorul se poate juca fie prin intermediul controlerul DualShock 4 conectat la smartphone-ul său, fie pur și simplu poți folosind butoanele care apar pe ecranul telefonului, suprapuse peste imagine. De mulți ani, Remote Play a rămas oficial o exclusivitate pe Android pentru smartphone-urile Sony. Însă Sony și-a dat seama în sfârșit că un avantaj mai mare să ofere funcția pe alte dispozitive mobile mai populare decât telefoanele Sony, astfel încât PS4 Remote Play va fi disponibil pentru toate dispozitivele mobile cu minim Android 5.


9 comentarii despre subiectul „PS4 Update 7.00 aduce Remote Play pe smartphone-uri și tablete care rulează minim Android 5.0”:
Anonim

In sfarsit , Sony a luat o decizie inteleapta. E o veste buna, astept cu nerabdare sa pot juca pe consola mea de oriunde din casa. Nu toata lumea avea telefoane Sony Xperia, altii mai au si Samsung, Xiaomi etc, plus mediaplayere cu Android 7.1.2 etc. :)

Anonim

Bravo Sony! Se mai aude neoficial că firmware 7.00 va elimina din consola Facebook-ul (cel putin pentru Asia e semi-oficial confirmat) si că va include în sfârșit un instrument de calibrare pentru setarea HDR. Funcția îi va ajuta pe utilizatorii PS4 să ajusteze calibrarea HDR atunci când imaginea este prea întunecată și este dificil să vadă ce se întâmplă pe ecran.

Anonim

Cred ca mâine se lansează update-ul 7.00.

Anonim

A fost lansat update-ul, merge Remote Play pe telefon Xiaomi Redmi Note 5 cu Android 7.1.2 (conectat manual, prin introducere cod de împerechere dispozitive afișat meniul PS4, în aceeași rețea Wifi ).

Se poate folosi doar controlerul overlay virtual de pe ecranul telefonului, dar extrem de greu de jucat cu acesta. Pentru a folosi controlerul fizic PS4, conectat la telefon, e nevoie de Android 10 (deși am conectat cu succes controlerul la Bluetooth-ul telefonului - apăsând simultan share si butonul PS - , chiar pot sa navighez prin meniul telefonului cu controlerul PS4, dar aplicatia remote nu vrea sa accepte conexiunea funcțională prin Bluetooth). De asemenea, nu se poate folosi controlerul nici conectat la PS4 direct, consola deconectează automat controlerul când te conectezi remote de pe telefon.

În acest moment nu cred ca multe telefoane au Android 10...

Anonim

Dacă nu ai telefon cu Android 10, nu merge controlerul la PS Remote Play... Pai atunci de fapt nu au oferit cu adevarat complet aplicația pe alte telefoane decât Sony Xperia. Eu nu ma chinui sa joc cu butoane virtuale de pe ecran, jocurile de PS4 nu sunt optimizate pentru un astfel de control. De ce au blocat utilizarea controlerului de PS4 pe telefoane cu Android 9 sau mai mic? Trebuie neapărat Android 10? Sony Xperia avea Android 10? Nu avea, dar controlerul mergea conectat la Remote. E interdicție cu scop intenționat de limitare, de fapt nu au oferit Remote Play complet (ci unul fără posibilitate reală de conectare a controlerului pentru majoritatea utilizatorilor). Măcar dacă puteai folosi controlerul conectat la PS4, te puteai muta în alta camera vecină, când televizorul din sufragerie era ocupat (asa cum arata și în reclama lor la Remote Play). Am șters aplicația de pe telefon, mi-e inutilă, nu pot juca cu butoanele virtuale de pe ecran, credeam că va fi tot ca la Sony Xperia.

Anonim

Asistența îmbunătățită DS4 este de fapt integrată în Android 10. Sony și Google au lucrat împreună pentru a adăuga oficial suport complet pentru DS4. Acesta este motivul pentru care versiunile mai vechi de Android au suport DS4 mai limitat - deoarece tehnic nu este acceptat oficial.

Anonim

Majoritatea dispozitivelor nu vor avea niciodată Android 10. Doar cele mai noi telefoane sunt actualizate la noile versiuni Android. Telefonul meu fost actualizat la Android 9, dar nu cred ca voi primi 10. Mă îndoiesc că Samsung va actualiza s8 la Android 10.

Anonim

E posibil ca sa mearga Controlerul conectat la telefon prin cablu USB, pe Remote Play pe Android 9 sau mai vechi?

Anonim

Nu merge sa folosesti controlerul nici conectat prin cablu USB la telefon, iti afiseaza aceeasi poveste, ca nu e compatibil telefonul, cauza fiind ca nu are Android 10.

Insa am descoperit cu mare surprindere ca desi nu ramane controlerul conectat la PS4 atunci cand faci streaming catre aplicatia Remote Play de pe telefon, daca tii apasat butonul PS de pe controler mai mult timp, poti sa controlezi schimbarea utilizatorilor si alte cateva comenzi, funcționează perfect streamingul live pe telefon in aceste conditii. Deci e clar ca aceasta au uitat sa blocheze si de fapt pentru telefoanele cu Android mai vechi de versiunea 10 ar fi putut exista o optiune pentru a mentine conexiunea controlerului cu PS4 pe timpul utilizarii apllicatiei Remote Play, dar nu se doreste aceasta. Sau poate chiar au facut o greseala si o vor remedia, dar nu prea cred sa fie aceasta situatia. Dar ar putea sa faca asta, ar fi frumos pentru cei care nu au telefoane cu Android 10, adica majoritatea in acest moment.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile