sâmbătă, 5 octombrie 2019

QVC a lansat a doua televiziune Ultra HD, la liber prin satelit la 19,2 grade Est

Din 1 octombrie 2019, QVC a lansat a doua televiziune Ultra HD prin intermediul poziției orbitale SES Astra de 19,2 grade Est: postul tv QVC 2 UHD este transmis la liber (necriptat) în locul televiziunii Pearl TV 4K UHD, pe satelitul Astra 1M, frecvența 12344, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK. Programul versiunii Ultra HD este identic cu cel al QVC 2 SD și QVC 2 HD, dar rezoluția transmisiei este 4K.

Canalul principal QVC UHD a fost lansat în decembrie 2017 și este distribuit prin satelitul Astra 1L de la aceeași poziție orbitală, pe frecvența 11288, polarizare verticală, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK.

QVC Germania este o sucursală a QVC, o companie multinațională specializată în teleshopping. A fost fondată în anul 1986 de Joseph Segel în West Chester, Pennsylvania. QVC transmite în diverse țări către 141 de milioane de consumatori. Denumirea este abrevierea cuvintelor Quality, Value și Convenience. Cu o cotă de piață de 50%, QVC este una dintre cele mai mari 10 companii de cumpărături prin poștă din Germania. QVC Germania are administrația și studiourile în Düsseldorf, centrul de distribuție este in Hückelhoven, iar serviciile de relații clienți în Kassel și Bochum.

Pearl.tv este tot un canal privat german de teleshoping, care a fost lansat în decembrie 2011 de către retalier-ul Pearl și studiourile Enstyle din Buggingen. Chiar dacă nu mai emite prin satelit versiunea UHD, canalul Pearl.tv 4K nu a fost desființat, fiind distribuit în continuare online în Ultra HD pe Youtube (live AICI).


2 comentarii despre subiectul „QVC a lansat a doua televiziune Ultra HD, la liber prin satelit la 19,2 grade Est”:
Anonim

QVC sunt foarte puternici aici in Germania, normal ca isi permit sa lanseze 2 televiziuni 4K.

Anonim

cei care au UHD NU stiu cu ce se mananca

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile