joi, 31 octombrie 2019

TVR 1 HD și TVR 2 HD la RCS RDS, UPC, AKTA și alți operatori

Televiziunile TVR 1 HD şi TVR 2 HD vor putea fi recepționate la nivel național în sistem digital terestru (DVB-T2), dar și prin satelitul Eutelsat 16A (în pachetul emis de SRTv), precum și în sistem digital, la toți operatorii de cablu din România.

La UPC, începând de astăzi, TVR 1 HD a înlocuit TVR HD la pozitia EPG 170, iar televiziunea TVR 2 HD a fost introdusă la poziția EPG 178.

Conform Grupului RDI, din 3 noiembrie până pe 25 noiembrie 2019, datele de receptie ale canalelor SRTV  pe satelitul Eutelsat 16A de la poziția orbitală 16 grade Est vor fi următoarele:

- TVR Târgu Mureș, TVR Timișoara, TVR Craiova, TVR Cluj și TVR Iași se vor recepționa prin două frecvențe: pe frecvența 12644, polarizare verticală, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK (frecvența principală utilizată și de DTH Freesat România), precum și pe actuala frecvență SRTV, adică 11512, polarizare verticală, SR 29950, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK.
- TVR2 HD se va recepționa pe frecvența 12644, polarizare verticală, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK (frecvența principală utilizată și de DTH Freesat România) - deja sunt transmise teste TVR 2 HD pe această frecvență
- TVR1 HD, TVR1, TVR2, TVR3, TVR Internaţional şi TVR Moldova se vor recepționa pe frecvența SRTV actuală, adică 11512, polarizare verticală, SR 29950, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK.

Din 25 noiembrie 2019, datele de receptie ale canalelor SRTV  pe satelitul Eutelsat 16A de la poziția orbitală 16 grade Est vor fi următoarele:

- TVR Târgu Mureș, TVR Timișoara, TVR Craiova, TVR Cluj și TVR Iași se vor recepționa doar pe frecvența 12644, polarizare verticală, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2 (frecvența principală utilizată și de DTH Freesat România).
- TVR1 HD, TVR2 HD, TVR1, TVR2, TVR3, TVR Internaţional şi TVR Moldova se vor recepționa în continuare pe frecvența SRTV actuală, adică 11512, polarizare verticală, SR 29950, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK.


Canalele TVR 1 şi TVR 2 ale Televiziunii Române vor emite, din 3 noiembrie 2019 în rezoluție HD, oferind telespectatorilor o experiența vizuală mult mai bună pentru producții precum Telejurnalele TVR 1 şi TVR 2, "Vedeta populară", "Câștigă România!", "Dosar România", "Dispăruți fără urmă", "Memorialul durerii", "Drag de România mea!", dar și a filmelor și documentarelor TVR.

Studioul 2 al Televiziunii Române va găzdui Telejurnalele TVR 1 și TVR 2, precum și producții de actualitate ale televiziunii publice.

 „Noua identitate vizuală a Știrilor TVR oferă telespectatorilor o imagine comparabilă cu cea a unui program informativ de la orice post european. În spatele tehnologiei moderne rămâne, însă, esenţa ştirilor reprezentative pentru misiunea televiziunii publice. O selecție riguroasă, relevanţa informației şi credibilitatea dobândită prin verificarea atentă a surselor fac ca subiectele din cele aproape 12 ore zilnic de programe informative, difuzate pe canalele TVR, să servească interesului tuturor telespectatorilor”, a precizat Mădălina Rădulescu, director al Ştirilor TVR.

Transmisiunile din noul studio vor beneficia atât de tehnologia High Definition, cât şi de o dinamică vizuală sporită, asigurată de un Video Wall de 30 m² de led HD de înaltă rezoluţie, completat de un wall secundar de 15 m² în tehnologie IPS şi de un pachet grafic modern.

Ecranele sunt integrate într-un concept scenografic nou, realizat de arhitectul Petre Ţalea, care asigură „identitatea Ştirilor TVR prin imaginea spaţiului creat atât prin formă, materiale, cât şi prin dispunerea spaţiilor de prezentare, inclusiv pe verticală”.

UPDATE 1 noiembrie 2019: TVR 2 HD a intrat în teste la RCS RDS cablu digital (după Fishing and Hunting), iar TVR HD devine TVR 1 HD din 3 noiembrie, exact pe aceeași poziție unde este acum TVR HD în grila de cablu a RCS RDS.

UPDATE 2 noiembrie 2019: TVR 2 HD a intrat în teste la Nextgen cablu digital.

UPDATE 3 noiembrie 2019: TVR 1 HD și TVR 2 HD au început sa emită de dimineață, de la ora 6:00.

TVR 1 HD a înlocuit TVR HD în MUX 1 digital terestru (mai jos găsiți o imagine trimisă de Andrei).

TVR 1 HD și TVR 2 HD au mai intrat și în grila digitala a operatorului AKTA TV ( conform unui comentariu al unui cititor HD Satelit), posibil și la alți operatori.


80 de comentarii despre subiectul „TVR 1 HD și TVR 2 HD la RCS RDS, UPC, AKTA și alți operatori”:
Anonim

Știe cineva dacă se va putea recepționat oriunde gratuit cum era acum câțiva ani?

Anonim

Da, terestru digital e gratuit, la fel cum era gratuit și pe analogic, doar că acum îți trebuie receptor sau televizor cu tuner DVB-T2, fara cartela. La fel prin satelit, dar îți trebuie card de TVR și receptor compatibil DVBS2, card pentru care nu se plătește abonament.

Ionut

Bravo TVR. Odata cu transmisia in HD poate imbunatatirlti si calitatea emisiunilor deoarece atunci cand dai pe TVR parca intri in alta era. Nu cred ca sunt 10 emisiuni de calitate pe TVR, in rest numai "tocatorii" pe bani publici

Anonim

Pentru mine, Teleenciclopedia e mai importantă decât 100 emisiuni de la alte televiziuni. Aștept cu nerăbdare să văd Teleenciclopedia in HD.

Unknown

Tvr2hd va fi și pe Dth Telekom?

Anonim

Teleenciclopedia e transmisa HD de aproape un an pe TVR HD.

Anonim

Nu recepționez TVR HD, degeaba e Teleenciclopedia in HD acolo ...

Anonim

Pe TVR HD e Teleenciclopedia in SD, doar ca e upscalata la HD. Sper ca nu va fi la fel si pe TVR 1, ci HD nativ 1920 x 1080 pixeli.

Anonim

La UPC pe pozitia 170 este TVR1 HD si pe pozitia 178 TVR2 HD. Inca nu emite simultan cu TVR1 si 2 in SD este doar reclama gen: https://www.hdsatelit.com/2019/10/tvr-1-hd-si-tvr-2-hd.html si https://www.youtube.com/watch?v=hqnrUzepyUA

Ionut

Maine s-ar putea sa intre si la Digi postul TVR2 HD

Anonim

La Orange Tv Satelit cînd vor intra în teste.

Anonim

Nu inteleg de ce TVR-urile regionale se muta pe transponderul Freesat, cand inca este loc ptr ele pe transponderul TVR cu tot cu canale HD. Daca se considera in medie 2,5 Mbps/canal SD si 12,5 Mbps/canal HD codat H.264 se ajunge la o rata de aprox. 50 Mbps, iar transponderul Tvr are capacitate de aprox. 60 Mbps la parametrii actuali.
De asemenea, Digi24 cu sigla HD e de fapt transmis in SD.

Tibi

Așteptăm și la digi cablu și Orange home

Anonim

Pentru anonimul cu socoteala de mai sus: TVR-urile transmit cu mai mult decat ai scris tu acolo. Si HD si SD-urile.

valee

Tvr2 HD la RCs pe 306 Mhz

Emil Raevschi

la Drobeta Turnu Severin A INTRAT TVR2 HD PE FRCVENTA 402000 , ACEEASI FRECVENTA CU DIGI WORLDHD, DIGI LIFEHD, DIGIANIMALWORLDHD si HBO2

Anonim

Pe STB-uri nu se prinde TVR2 HD, n-a fost bagat in NIT

Anonim

Au intrat si in NIT, mai da scanare inca odata

Anonim

BRAVO TVR.

Anonim

In afara de piuitul si dungile alea se mai da ceva imagini pana la lansare????

Anonim

La Sibiu, in reteaua RCS-RDS cablu digital, TVR2 HD se receptioneaza pe frecventa 426 MHz, frecventa simbol 6900, modulatie 256QAM, rezolutie 1080i. Este pe aceeasi frecventa cu DIGI WORLD HD, DIGI Life HD, DIGI ANIMAL WORLD HD si HBO2 SD. Vizionare placuta!

Anonim

La Buzău încă nu a intrat Tvr2 hd în rețeaua de cablu RCS RDS

mariusica30

In Navodari, a intrat TVR2 HD in reteaua RCS, pe pozitia 135, imediat dupa F&H Channel.

Anonim

in braila a intrat tvr2 hd realtatea lus asteptam sii alte programe interesante sd hd

Sebastian

Luni pe 4 Noiembrie vor fi inlocuite feed-urile de la TVR HD cu TVR 1 HD.

Anonim

Din 3 Noiembrie spun cei de la TVR

Emil Raevschi

Din această noapte între orele 00.00-06.00 TVR 1 și TVR HD intra in revizie tehnică. Atunci se va face schimbarea. Daca urmăriți EPG deja TVR1 și TVRHD au același EPG cu toate că au și emisiuni diferite

Anonim

Au inca promo-uri si emisiuni in SD. 😀
S-au pregatit de s-au rupt !

Anonim

Schimbarea s-a produs la Digi. Fix la ora 6 TVR HD s-a transformat în TVR1 HD, iar TVR2 HD și-a început emisiunile programate. Deja așteptăm trecerea la 4K :)

Anonim

A aparut TVR 2 HD, dar in aceasta dimineata TVR HD a murit. Traiasca TVR 1 HD!

Ionut

O sa mai treaca ceva vreme pana or sa aibe emisiuni 100% in HD. Multe din emisiunile de acum au o imagine de HD imbunatatit

Anonim

Poate vrei sa spui SD imbunatatit??

Tibi

Sibiu-Mediaș digi cablu tvr1hd și tvr2hd confirm au început emisia au întrat în grila de programe. Menționez ca Orange home calu e doar tvr1hd

Anonim

Pe digi satelit vor intra?

Anonim

Deci, la Bucuresti, pe ce frecventa este tvr 2 hd pe Digi cablu ?Pe frecventa cu Fishing and Hunting nu este. Multumesc

liviu

Pina si cei de la Travel Mix transmit in 4k..... TvrHD... putea deveni TvR4k

Anonim

Ar fi fost bine sa devina 4k ! Numai ca nu prea mai au documentare autohtone (cele vechi au disparut) si emisiuni culturale cum aveau (voie) odata. In ultimul timp TVR HD era umplut cu tot felul de intreceri sportive, de parca nu ar fi existat o droaie de posturi dedicate sportului.

Anonim

Pe satelit la Telekom stie cineva cand va apare TVR 2 HD?

Anonim

De ce ar emite TVR in 4K?

Anonim

Cum de ce? Ca să moară dușmanii de necaz că "nare" și ei. Lăsâd gluma la o parte. Europa trece încet și sigur la K, Asia se pregătește chiar pentru 8k, iar la noi postul național abia trece la HD. Despre celelalte posturi private ce să mai spun, cele mai multe încă emit SD. CNA ar trebui să nu mai acorde și nici să nu mai reînnoiască licențe care nu respectă cel puțin standardul HD-720p.

Anonim

Pentru ultimul anonim. Iti voi raspunde de ce ar trebuii sa emita TVR in 4K. Pentru cei care au televizoare 4K, asa cum a fost TVR HD pentru cei care au inceput sa isi cumpere televizoare HD. De exemplu in Turcia este postul TRT 4K care se poate receptiona liber prin satelit (Turksat 42E) si in Romania cu un AMIKO A4 sau A5 Combo, are productii proprii si emite 24 din 24. Daca s-ar lansa TVR 4K la inceput ar avea putine emisiuni 4K majoritate ar fi upscale de la 1080p si ar dura cativa ani pana ar avea continut 100% in 4K, dar ar fi un progres mare in televizunea din Romania, cum este de ex DIGI 4K, si totodata ar fi mai accesibil pentru majoritatea, fie il vei receptiona pe cablu sau un televizor/receptor 4K cu tuner DVB-S2, o cartela TVR si antena de satelit. Vreau sa spun ca este foarte bine ca TVR 1 si 2 au trecut in format HD, poate vom avea si TVR 4K peste cativa ani.

Anonim

Intrebare: Stie cineva daca TVR 2 HD a intrat pe DVB-T2 in alte orase? Am o cunostinta la tara, in zona Clujului care receptioneaza doar cu antena Yagi cu receptor Amiko T60 si spune ca nu are TVR 2 HD doar TVR 1 HD si celelalte TVR-uri in SD.

HD Satelit România

TVR 1 HD a înlocuit TVR HD în MUX 1 digital terestru (vezi imagine la finalul actualizării de astăzi).

Anonim

Da observ ca TVR 1 HD a inlocuit TVR HD si mai trebuie sa intre si TVR 2 HD, probabil il va adauga saptamana viitoare. Multumesc pentru raspuns HD Satelit Romania.

Tralala
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Tralala

In Galati la Digi TVR2 HD este pe frecventa 402000 / 6900/ 256

Anonim

Au intrat ambele programe in grila AKTA Digital . Cornu ,judetul Prahova

Bogdan

Tvr in 4k? Sa fim seriosi. Era de ajuns si tvr hd. Deja este opulenta cu atatea tvruri in hajdeu la care n-ai ce sa vezi. In afara de cateva trandmidiuni sportive, telejurnalul, teleenciclopedia, galele umorului, d'ale lu' mitica si inca o emisiune cu tematica turistica (nu-i stiu denumirea) ..restul sunt de "umplutura"

Cristi

Cum ar fi sa vezi in 4k "Cerbul de aur". Este tot ce ti-ai putea dori

Anonim

Salut
imi spune cineva si mie frecventa pt TVR2 HD in bucuresti la DIGI?
Ms

NICUSOR

Consiliul de administrație al TVR a hotărât ca pe DVB-T2 , MUX 1, pachetul de programe transmis să rămână același,adică format din TVR1, TVR2, TVR3, TVR CLUJ, TVR IAȘI, TVR TIMIȘOARA, TVR CRAIOVA, TVR TÂRGU MUREȘ, iar în locul TVR HD să transmită TVR1 HD. Așadar nici vorbă de TVR2 HD pe digital terestru chiar dacă ulterior când au anunțat lansarea celor două canale în HD au spus că se vor recepționa la nivel național pe DVB-T2 , pe satelit și pe cablu, probabil pentru DVB-T2 referindu-se doar la TVR1 HD. Asta mă nemulțumește profund deoarece intrarea TVR2 HD pe DVB-T2 era singura posibilitate să urmăresc acest program, eu fiind abonat la DTH DIGI satelit care are o ofertă foarte slabă de canale HD cu șanse aproape nule de a introduce ambele canale ale TVR în HD. Nu înțeleg de ce TVR a luat această decizie de a nu introduce și TVR2 HD pe digital terestru, știindu-se faptul că pe o frecvență în DVB-T2 pot intra 16 canale de televiziune în SD, iar un canal HD ocupă locul a aproximativ 3,5 canale SD. Dacă adunăm cele 3 canale principale + cele 5 regionale dau 8 canale SD + 3,5 canalul HD dau 11,5 canale ocupate. Așadar până la 16 canale mai rămân 4,5 canale neocupate. Dacă ar fi transmis și TVR2 HD Adică încă 3,5 canale ar fi acoperit locul a 15 canale, rămânând loc pt. încă un canal SD cum ar fi TVR i sau poate niște canale radio România. Nu înțeleg de ce se mai transmit TVR1 și TVR2 SD pe DVB-T2 știindu-se faptul că programele transmise în DVB-T2 se pot recepționa numai cu televizoare DVB-T2, sau decodoare DVB-T2 racordate la televizoarele clasice, decodoare care pot transmite programe HD redându-le și pe televizoarele SD, deci cine are televizor de tip vechi și decodor DVB-T2 recepționează și TVR1 HD și TVR1 doar că le va vedea la fel de aici inutilitatea transmiterii canalelor și în SD în plus dacă nu s-ar transmite TVR1 și TVR2 în SD s-ar mai elibera din spectru lăsând loc pt. alte canale. Cei din conducerea TVR ori nu cunosc aceste date tehnice, ori nu țin cont de opinia tehnicienilor din subordine, ori nu le pasă. Se vede că nu le pasă după paginile teletextului neupdatate cu date care nu mai corespund cu paginile afișate.

Anonim

Nicusor, la ce ai scris tu, unde pot gasi hotararea data de consiliul de administratie al TVR? Pe stie-ul lor la sectiunea comunicate nu gasesc sunt doar aceste articole: http://www.tvr.ro/comunicate.html#view

Anonim

Mai folosesti teletextul Nicusor?

NICUSOR

Am aflat de hotărârea consiliului de administrație al TVR de pe
https://www.paginademedia.ro/2019/10/tvr-hd-se-închide

NICUSOR

Iar în legătură cu teletextul, dacă vei căuta datele tehnice de transmisie prin satelit la pagina 370 vei găsi parametrii corecți pt. pachetul TVR transmis în DVB-S2, iar la pagina 372 la recepția TVRI vei găsi frecvența veche cu standardul greșit DVB-S în loc de DVB-S2. Așadar cine are un decodor de satelit cu standardul DVB-S și va dori să recepționeze TVR Internațional nu va putea face acest lucru, deși va introduce acele valori eronate de pe pagina teletextului TVR. Alte erori sunt chiar pe pagina 300 unde se arată la ce pagină sunt transmisii HD adică la pag 292 al cărei conținut a fost mutat la pag 374 și după aproximativ 2 ani desființată. Pag.373 incompletă unde nu sunt afișate toate locațiile emițătorilor DVB-T2 și multe altele. Teletextul poate fi o sursă de informare și pt. persoanele care nu își permit un abonament la internet de aceea informațiile trebuie să fie corecte.

Anonim

Nicusor, linkul care ai trimis https://www.paginademedia.ro/2019/10/tvr-hd-se-închide nu este bun primesc urmatoru mesaj:

404

Not Found

Apologies, but the page you requested could not be found.

Anonim

Nicusor, pe toate siteurile gen paginademedia.ro adevarul.ro si altele scrie ca ambele se vor putea receptiona in format HD, pe toate platformele (terestru, cablu, satelit). Am observat pe terestru (DVB-T2) ca TVR 1 HD a inlocuit vechiul TVR HD, dar TVR 2 HD inca nu este introdus, doar formatul SD. Eu cred ca il va introduce in curand si pe terestru poate peste cateva saptamani. Deocamdata TVR2 HD il poti receptiona pe cablu sau pe satelit: Eutelsat 16E si il decodezi cu o cartela TVR. Si ai dreptate in legatura cu teletextul, nu este actualizat cum trebuie.

NICUSOR

Încearcă să cauți pe GOOGLE: TVR HD se închide. Conducerea televiziunii a început demersurile pentru retragerea licenței; și vei găsi la știrea din 10 octombrie nu la cea din 22 octombrie.

Anonim

Da, am gasit articolul despre care a scris NICUSOR: https://www.paginademedia.ro/2019/10/tvr-hd-se-inchide

Anonim

In cateva saptamani pana de Craciun se va lansa si TVR 3 HD.

Sorin

Nu este adevărat,nu se va lansa până la Crăciun niciun TVR 3 HD. Nu s-au anunțat o astfel de lansare, e o invenție de a ta pe care ai visat-o azi noapte.

Anonim

Sorin: iti arat un screenshoot si spune-mi tu ce parere ai.

Sorin

Ai uitat să postezi adresa web unde ai uploadat screenshot-ul... Oricum, eu nu cred că ai tu un screenshot unde scrie TVR că TVR HD 3 se va lansa până la Crăciun.

Anonim

Sorin pun acum si captura de ecran cu TVR 3 HD: https://ibb.co/9bcYHcM

Sorin

Pai și unde scrie pe această imagine ca se va lansa până la Crăciun TVR 3 HD? Ca eu nu vad.
Vad doar ca imaginea are denumirea de fișier: "TVR-1-HD-Ora-Regelui-11-14-05-15-19.png" :-)
Pai dacă e capturata de pe TVR 1 HD, chiar nu mai demonstrează nimic.

Anonim

Sorin captura e facuta pe frecventa TVR 1 HD dar au inlocuit sigla cu TVR 3 HD deci TVR 3 HD are sigla urmeaza sa se lanseze nu mai dureaza mult.

Nicu

Urmeaza sa se lanseze, dar nu ai cum sa stii cand si daca. Probabil au fost niste teste din greseala si atat. Daca se va lansa anul acesta, peste 1 an sau peste 10 ani, nu avem de unde sa stim. In niciun caz nu poti sa spui ca se va lansa pana la Craciun. Poate nu se lanseaza niciodata. Intai trebuie luate licente si echipamente si apoi se lanseaza.

Eol

Nu se lanseaza nmic
Ar fi anunutat asa cum au facut cu TVR 1 si TVR 2 HD

Anonim

TCu chi, cu vai, TVR a trecut la HD. Au mai rămas însă televiziuni cu pretenții care încă nu au făcut acest pas, audiența scăzându-le de la an la an (Prima, Național TV, B1, Realitatea, România TV).

Anonim

Putem spune că TVR a înclinat balanța în favoarea televiziunilor HD. De acum înainte cele care au rămas SD fie vor face pasul la HD, fie vor descrește până la dispariție.

Anonim

La cati bani are TVR putea sa treaca toate canalele lor in format HD nu numai TVR 1 si TVR 2. Si ar mai putea redeschide TVR INFO si TVR Cultural. Sau sa macar sa transforme TVR 3 in TVR Cultural. Iar emisiunile de pe TVR 1 sa le mute pe TVR INFO. TVR 1 sa fie canal pentru filme si seriale.

Anonim

Azi este 25 noiembrie. Scrie aici ca pe satelit TVR 2 HD se muta pe frecventa 11512 V am dat o scanare dar TVR 2 HD inca este tot pe 12644 V. Mai astept pana diseara. Iar pe DVB-T2 TVR 1 HD a inlocuit TVR HD iar TVR 2 HD nu exista, doar varianta SD.

mihai

depinde de TVR daca isi respecta comunicarea, nu depinde de ce scrie aici
TVR a trimis o comunicare, doar ei au posibilitatea sa o respecte

Anonim

@mihai Imi amintesc ca asa a fost si cu National TV si National 24 pe Eutelsat 16 anul trecut. Au spus ca modifica SR la inceputul lui August dar au modificato in ultima zi a lui August. Pe DVB-T2 ar putea sa scoata variantele SD la TVR 1 si 2 sa introduca TVR 2 HD orice receptor sau televizor cu DVB-T2 decodeaza canalele HD.

Anonim

Deocamdata nu s-a modificat nimic pe satelit TVR 2 HD tot a ramas pe frecventa FREESAT. Nu a trecut pe 11512V. O sa vedem zilele urmatoare daca se modifica ceva.

DanyBoss

STVR a încetat distribuirea a cinci programe regionale TVR gratuite de pe o frecventa a Eutelsat 16A ( 16 ° E ). Aceste televiziuni necodate TVR mai pot fi recepționate doar prin frecventa Freesat România.

Relocarea programelor regionale TVR (TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iași, TVR Timișora, TVR Tîrgu-Mureș) este legată de lansarea recentă a distribuției HD a principalelor programe TVR1 HD și TVR2 HD și de desființarea canalului TVR HD. Din motive de capacitate, programele regionale TVR au fost mutate pe un alt transponder.

Noi parametri tehnici - TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iași, TVR Timișora, TVR Tîrgu-Mureș: Eutelsat 16A (16 ° E), frecvență 12.643 GHz, pol H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK, FTA

Fosti parametri tehnici - TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iași, TVR Timișora, TVR Tîrgu-Mureș (emisia a fost încheiată aici): Eutelsat 16A (16 ° E), frecvență 11.512 GHz, Pol V, SR 29950, FEC 2/3, DVB-S2 / 8PSK, FTA

Pe lângă programele regionale, STVR transmite și FTA canalul TVR International. Cei interesați vor găsi acest program pe frecvența 11.512 GHz.

Anonim

@DanyBoss Multumesc pentru informatie.

Anonim

Am dat o rescanare pe receptorul de satelit si da TVR 2 HD este pe frecventa pe 11.512 Mhz, Pol V, SR 29950 dar inca mai emite si pe frecventa 12.643 Mhz, Pol V, SR 27500 (frecventa pentru Freesat) impreuna cu canalele TVR regionale. Acuma astept sa intre TVR 2 HD si pe DVB-T2.

Anonim

TVR 2 HD acuma emite doar pe frecventa 11.512 Mhz, Pol V, SR 29950 Pe frecventa 12.643 Mhz, Pol V, SR 27500 TVR 2 HD este inlocuit cu SRTV feed HD care e codat in sistem BISS.

Cristian Enu

Am urmarit aseara Teleenciclopedia pe TVR 1 HD, este in format HD, nu SD upscalat. Foarte frumos! Sper sa faca o arhiva VOD pe TVR Plus cu emisiunile Teleenciclopedia. As fi chiar dispus sa platesc abonament lunar sau anual pentru asa ceva in format HD si chiar SD in cazul emisiunilor Teleenciclopedia mai vechi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile