marți, 28 ianuarie 2020

Documentare Cinethronix, disponibile online în 4K și HD pe propria platformă a televiziunii

Cosmin Nicolescu, directorul Cinethronix, a anunțat lansarea propriei platforme over-the-top, începând cu 20 ianuarie 2020, precizând că platforma oferă posibilitatea vizionării unor filme documentare ale postului tv în format HD și 4K.


"Platforma este de tip OTT și permite vizionarea programelor fără niciun fel de limitări tehnice legate de lungimea de bandă alocată de operatorii de cablu. Cei interesați pot viziona producțiile noastre la calitatea cuvenită unui film documentar, formatele 4K și HD răspunzând din plin acestor cerințe. Platforma este disponibilă în toată lumea, fiind dedicată atât comunităților de români din Diaspora, cât și locuitorilor din România care apreciază filmele documentare autohtone", a precizat Cosmin Nicolescu, directorul Cinethronix printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În paralel, emisia live în format standard a postului de televiziune este accesibilă pe platformele Digi Online, Orange TV Go și Akta Online.

Cinethronix este o platformă online cu plată ( https://www.cinethronix.ro/ ) care vă pune la dispoziție un serviciu prin intermediul căruia puteți viziona online filme documentare produse în România, atât în format HD și 4K, cât și în varianta SD remasterizată. Platforma a fost disponibilă gratuit astăzi pentru testare, dar ulterior a devenit din nou cu plată. Producțiile sunt difuzate exclusiv în limba română. Pentru vizionare, aveți nevoie de unul dintre următoarele dispozitive: Smart TV, PC, MacBook Pro, iMac Pro, MacBook Air, iMaMacintosh, Smart TV, Smartphone, tabletă Android, iPhone, iPad, conform informațiilor prezentate pe platforma Cinethronix.

Calitatea și viteza de rulare a filmelor documentare de pe platforma CINETHRONIX depinde exclusiv de lățimea de bandă a conexiunii dvs. la internet și de performanțele tehnice ale dispozitivelor pe care efectuați vizionarea. Pentru vizionarea producțiilor HD, platforma recomandă o viteză minimă de conexiune de 10 Mb/sec, în timp ce, pentru formatul 4K, viteza minimă recomandată este de 20 MB/sec. Pentru producțiile SD remasterizate, viteza minimă recomandată este de 5 MB/sec.


26 de comentarii despre subiectul „Documentare Cinethronix, disponibile online în 4K și HD pe propria platformă a televiziunii”:
Anonim

Documentare bune, pacat ca sunt putine in 4K...

Anonim

Cum vezi pe SMART TV.?
Care sunt pasi de urmat.
Multumesc.

Anonim

Instalezi aplicația Vimeo? Sau prin browserul web al televizorului?

CINETHRONIX

Platforma a fost gratuită doar pentru testare. Pentru vizionare, dati click pe pictograma cu filmul respectiv, iar linkul vă va duce automat pe playerul Vimeo, unde introduceti parola si incepeti vizionarea.

Anonim

Din păcate a devenit din nou cu plata. Perioada de testare nu a tinut nici macar o zi. Puteati sa o lasati macar 7 zile sau o luna. Pana si Netflix iti da o luna gratis sa testezi.

Anonim

Intr-adevar, nu este gratuita. Inca din start te invită sa cumperi un abonament. E dreptul lor, ei sunt proprietari, iar programele realizate sunt foarte interesante. În ce mă privește, probabil că voi rămână pe versiunea SD de la Digi, că deja plătesc atâtea extraopțiuni și Netflixuri și hbo go-uri si etc.-uri (că fiecare din familie vrea ceva anume) toate începând cu "numai", dar adunate deja formand o suma destul de mare.

Marius

5 Euro pe lună??? Mai mult decât pachetul HBO + HBO Go? Jumătate din costul unui abonament Netflix, care poate fi împărțit de doi utilizatori? Să ne anunțați câți abonați reușiți să strângeți peste 3 - 4 luni la un asemenea preț și conținut media.

Anonim

Cine o sa le dea 5 euro pe luna? Sa fim seriosi

Anonim

Abonamentul este 1 euro pe luna.

Anonim

La 1 euro pe luna nu prea mai avem ce comenta.
Documentarele in 4k insa nu au o calitate (vizuala) prea stralucita, demna de "4k"

Anonim

Atunci nu mai este 5 euro ci 5 lei.

Anonim

Este de 1 euro promoțional și așa o să rămână. Nu vad pe nimeni sa le dea 5 euro pe lună, se multumesc si cu vreo 5 lei. Și-au dat si ei seama că erau ridicoli cu prețul de 5 euro

Anonim

PENTRU CINETRONIX!
Cum vezi pe SMART TV.?
Care sunt pasi de urmat.

Sorin

Ți-a mai răspuns cineva: accesezi prin browserul web al televizorului tau adresa web cinethronix.ro, tot la fel cum faci și pe PC sau pe telefon. Nu știi ce înseamnă browser web? Sau ce anume nu înțelegi?

Anonim

La mine merge perfect prin browserul web pe televizorul meu LG 4K.

Anonim

Merge pe orice televizor capabil a reda clipuri de pe Vimeo și a accesa websiteuri. Nu există aplicații dedicate pentru diverse modele de televizoare, cum are HBO GO sau Netflix, daca asta vrei. Nu are Cinetronix putere financiara să facă contracte cu LG, Samsung sau alți producători că sa lanseze aplicații pe platformele lor software. Va trebui sa folosești browserul televizorului, așa cum accesezi orice alt website.

Anonim

Ori au confundat 5 euro cu 5 lei? Că așa se zvonea, că cereau 5 euro pe lună. Acum vor doar un euro?

Anonim

1 euro pe lună. Nu e mult.

Anonim

Odata ce ai abonament si ai primit parola, documentarele se pot si descarca?

Anonim

Cam slabut bitrate 4MB/s la 1080p.

Anonim

Putine documentare in HD. Deja le-am vizionat.

Anonim

Laguna Albastra si Trofeul lui Traian nu sunt 4k. :(

Anonim

Daca fiecare post de televiziune retransmis prin cablu ar cere 1 Euro, tinand cont ca trebuie acoperite inclusiv alte cheltuieli, probabil ca pretul abonamentului ar sari bine peste 200 de euro. Concluzia: exagerat.

Anonim

Tu știi ce înseamnă platforma online?? Nu cere nimic Cinethronix ca sa fie transmis pe cablu, e gratis la retransmisie pe cablu. Cere 1 euro pentru platforma Web VOD la cerere, care oferă documentare exclusive in 4K prin internet.

Unknown

De multa vreme faceti reclama la un documentar despre Antoni Gaudi. Cand il vom vedea ? In rest numai bine despre documentarele d-voastra.

Acoperisuri-Reparatii

Va rog lamuriti-ma de ce spun ei ca este muzica originala daca ei stipuleaza in textul curgator operele folosite. Nu inteleg ce e original in a folosi muzica altuia la orga...poate nu sunt eu in tema... dar nu mi se pare muzica originala deloc...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile