vineri, 3 ianuarie 2020

Modificări în grila AKTA: 4 televiziuni adăugate, 11 eliminate

Operatorul de televiziune AKTA a adăugat în grila de cablu tv digital patru televiziuni: Viasat History HD, Food Network, Nicktoons și TVR Timișoara.


AKTA a eliminat din grilă televiziunile Viasat Nature History HD, AMC, JimJam, Minimax, Filmcafe, Extreme Sports Channel, Auto Motor Sport Channel, DIVA, CBS Reality, TV Paprika și Outdoor Channel.

Diferența dintre numărul de canalele eliminate și cele introduse va fi probabil diminuată în curând prin introducerea altor televiziuni în grila AKTA.


24 de comentarii despre subiectul „Modificări în grila AKTA: 4 televiziuni adăugate, 11 eliminate”:
Anonim

Dacă tragem linie, parcă nu iese cu plus.

Anonim

La Akta vor intra in curand toate canalele din portofoliul Digi

Anonim

Adică AKTA va fi preluată de DIGI ?

Anonim

Va opera retelele AKTA. RCS RDS a încheiat contracte de transmitere a dreptului de a opera rețelele de comunicații electronice aparținând companiilor din România Digital Cable Systems S.A., AKTA Telecom S.A. și ATTP Telecommunications S.R.L

Sursa: https://www.hdsatelit.com/2019/11/rcs-rds-incheiat-contracte-de.html

Unknown

Pai si de ce a iesit AMC de la ei, nu are nici o logica.

Anonim

Pai daca Rds opereaza in reteau Akta, cum se impaca ca Digi are AMC, iar Akta tocmai ce l-a scos din grila?

Anonim

Pai cine a spus că dacă Digi operează rețeaua Akta, grilele trebuie sa fie identice? Nu a spus Digi așa ceva. Poate vor fi asemănătoare oarecum, dar nu identice. Și poate încă nu au început să le opereze.

Anonim

Pe site-ul celor de la Akta, e liniste si pace. Nu au avut, macar, bunul simt sa-si anunte abonatii de schimbarile aparute in grila...Sper din tot sufletul sa fim preluati de RDS, iar Akta sa devina, doar, un vis urat.

Anonim

Grilele vor fi identice,tocmai asta inseamna ca se opereaza intr-o retea...adica vin si imi impun grila mea de programe, doar de asta platesc , nu?!

Anonim

Nu. Asta ți-ai imaginat tu.

Anonim

Nu mi-am imaginat eu...e AFACERE!!!! Cumpar ceva, impun ceea ce vreau eu...e simplu...

Anonim

Ți-ai imaginat tu. Nu exista nicio comunicare oficiala care sa confirme că grilele vor fi identice. Daca nu exista nicio comunicare oficiala că grilele vor fi identice, ce susții tu nu e imaginație? Sau e cumva clarviziune?

Anonim

Dragul meu, nu intru in polemica cu tine...iti recomand un studiu despre economie, acolo vei vedea ceea ce inseamna inchiriere/afarcere...

Cristi

Nu vă certați fara rost. Amândoi aveți parțial dreptate. Într-adevăr, există tendința puternică de a face grilele asemănătoare. Într-adevăr nu există certitudinea că vor fi 100% identice.

Anonim

Nu ne certam...Doamne fereste!!!

Armand Daniel

Nu au primiot OK de la Consiliu Concurentei ... deci va certati degeaba :)

Anonim

Nu e necesar sa acorde vreun Consiliu al Concurentei vreo aprobare pentru aceasta inchiriere. Nici macar nu a fost solicitat acordul si nici nu va fi solicitat.

Anonim

Pentru operarea retelelor nu trebuie nimic de la Consiliul Concurentei, dar daca se vor hotara sa cumpere activele, va fi necesara aprobarea autoritatii de concurenta. Asa s-a aprobat si cand a cumparat Romtelecomul activele AKTA DTH.

Anonim

Revenind la subiect, oare ce canale noi vor mai introduce? Home Garden Tv HD? Food Network HD? Ceva canale HD de la Intact?

Anonim

Atentie!! pentru cei care nu stiu de ce au iesit aceste programe tv.Ela au ajuns la final de contract cu pos.tv si NU s-a mai prelungit datorita faptului ca an primavara sunt preluati de rcs.

Anonim

HGTV SI HGTV HD au intrat in grila de programe AKTA!

Anonim

Link Press tv, a intrat in grila de programe AKTA.

Unknown

Ce se mai aude cu introducerea canalelor Digi, în grila AKTA?

Anonim

Bine ca ati scos tot ce urmaream eu..si ati pus ptograme de sport,desene animate ,muzica populara vreo 5 ,etc.ati scos TLC.de ce nu ati scos desene animate ..niste prostii care prostesc copiii.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile