vineri, 31 ianuarie 2020

Zece filme care vor fi difuzate în 2020 la FilmBox

Pentru 2020, FilmBox a pregătit filme cu distribuții impresionante și scenarii palpitante, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

”The Secret in Their Eyes” (”Secretul”) este un thriller psihologic regizat de Billy Ray, cu Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts, Dean Norris și Michael Kelly. Filmul este un remake după producția argentiniană din 2009 cu același nume, ambele fiind bazate pe romanul ”El secreto de sus ojos” semnat de Eduardo Sacheri.  Este primul proiect comun al celor două mari actrițe, câștigătoare de Oscar, Julia Roberts și Nicole Kidman.  ”Între ele este un respect enorm, o puternică camaraderie și din punctul meu de vedere, chiar dacă ele poate nu o recunosc, și o competitivitate sănătoasă, fair-play. Se admiră reciproc și amândouă și-au dorit să dea tot ce aveau mai bun în acest film”, a povestit regizorul Billy Ray. Pentru ambele actrițe însă, filmările au fost destul de încărcate emoțional. Julia Roberts, care joacă rolul unei mame ce își pierde copilul, a lipsit de la filmări timp de 5 zile deoarece mama sa a decedat în acea perioadă. ”A fost un rol foarte dificil, este foarte greu să te pui în această postură. Oricât de mult ai empatiza, tot pare că simplifici emoția. Este un personaj foarte complex și am realizat că nu va fi ușor, dar pentru mine Billy Ray este un regizor și un scenarist inspirațional”, a mărturisit Roberts. ”A fost o bucurie să lucrez cu Billy, dar a fost o mare bucurie și colaborarea cu Julia”, a declarat și Nicole Kidman.

”A Little Chaos” (”Haos la Versailles”) este o dramă britanică, regizată de Alan Rickman, cu Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman și Stanley Tucci în rolurile principale. Este a doua colaborare între Kate Winslet și Alan Rickman, după cea de la ”Sense and Sensibility”. În film, ca parte din figurație, apare și fetița lui Kate Winslet, Mia. De altfel, actrița era însărcinată cu băiețelul ei, Bear Blaze, în momentul filmărilor. Actrița a făcut anunțul chiar înainte de a filma o scenă specială. ”Matthias m-a felicitat, a fost foarte drăguț și m-a făcut să mă simt în siguranță în timpul filmărilor acelei scene”, a povestit actrița. Kate Winslet pare a fi făcută pentru drame, dacă ne uităm și la alte roluri ale britanicei. ”Sunt multe asemănări între mine și personajul meu. Sabine a trecut prin multă suferință și prin multe greutăți și și eu am avut dificultățile mele în viața personală. Îmi admir personajul pentru că nu și-a cărat peste tot suferința și nu a cerșit milă. S-a ridicat și a mers mai departe pentru că asta trebuia să facă pentru a supraviețui. Este foarte pozitivă și veselă. Nu vedem astfel de personaje prea des, mai ales în filme de epocă”, a mai spus Winslet.

O altă propunere FilmBox pentru 2020 este ”Parker”, un thriller regizat de Taylor Hackford, cu Jason Statham și Jennifer Lopez. Filmul este adaptat după romanul ”Flashfire” scris de Donald Westlake. ”Sunt un mare fan al lui Donald Westlake. Cred că este un scriitor fabulos, unic în ceea ce privește romanele polițiste. M-a atras personajul Parker pentru că este un personaj ciudat, un sociopat convingător”, spune regizorul Hackford. Statham a realizat toate cascadoriile lui Parker din film. La una dintre scene, el a sărit pe geamul unei mașini care mergea cu viteză. ”A fost foarte periculos, am avut mari emoții”, a mărturisit Taylor Hackford, mai ales că scena a fost filmată de 6 ori.

”The Last Witch Hunter” (”Ultimul vânător de vrăjitoare”) este o fantezie neagră și un film de acțiune în regia lui Breck Eisner. Vin Diesel este starul peliculei. ”Filmul tratează practic un subiect real, pentru că vânătoarea de vrăjitoare a existat. Când am citit scenariul, prima oară, m-am întrebat dacă într-adevăr poate ieși un film din asta. Dar dat fiind faptul că eu nu lucrasem într-un film de acest gen, într-o fantezie, a fost un factor decisiv pentru mine. Asta m-a atras foarte tare: fuziunea dintre zilele moderne, realitate și istorie, trecut”, povestește Diesel.

”John Wick” este o acțiune noir americană, cu Keanu Reeves, Michael Nygyst, Alfie Allen și Willem Dafoe în distribuție. Filmul este debutul regizoral al lui Chad Stahelski, iar criticii au considerat că este una dintre cele mai bune apariții a lui Reeves. De altfel, 90% dintre cascadoriile din acest film sunt realizate chiar de actor. ”Mi-a plăcut acest proiect, John Wich este un personaj incredibil. În plus am avut parte de niște oameni extraordinari și de niște profesioniști care m-au antrenat pentru anumite scene. Astfel, am scăpat fără accidentări”, a povestit Reeves.

O altă propunere FilmBox pentru 2020 este ”The Water Diviner” (”Promisiunea”), un film regizat de Russell Crowe în care acesta este și actor. Producția este inspirată de romanul cu același nume și îi mai are în distribuție pe Olga Kurylenko, Jai Courtney, Cem Yilmaz, Yilmaz Erdogan și Jacquelin McKenzie. Mare parte din scene au fost filmate în Australia, în condiții grele, la temperaturi foarte ridicate. ”Când faci filme de război, trebuie să tragi o linie între glorificarea războinicului și condamnarea războiului. Și cred că acest film reușește asta. Vorbește despre pierderi și suferință și despre diversele forme ale iubirii”, povestește Crowe.

Și ”The Wolf of Wall Street” (”Lupul de pe Wall Street”) este anul acesta la FilmBox, un film cu 5 nominalizări la Oscar, regizat de Martin Scorsese. În prim-plan este Leonardo DiCaprio, alături de Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey și Jean Dujardin. A fost cea de-a cincea colaborare dintre Scorsese și DiCaprio. ”Am vrut ca acest personaj să se construiască într-un mod amuzant, fără a emite judecăți asupra lui. Este o oglindă pentru fiecare dintre noi. Nu am încercat să produc un fals sentiment de empatie față de personajul principal, în schimb am vrut să realizez o analiză poate ușor neplăcută a hedonismului”, își descrie Leonardo DiCaprio personajul.

”Child 44” (”Child 44. Crime trecute sub tăcere”) este un thriller misterios regizat de Daniel Espinosa, în scenariul lui Richard Price. Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Paddy Considine sunt parte din distribuție. Cea mai mare provocare pentru Hardy și Oldman a fost să vorbească cu un accent rusesc. ”A fost nevoie de mult studiu pentru asta”, a recunosct Tom Hardy. Filmul a produs multe controverse, fiind interzis în Rusia și în alte țări foste membre URSS. ”Sunt multe distorsiuni istorice”, a reclamat ministrul Culturii din Rusia.

Și Emma Watson vine la FilmBox în 2020. Actrița are rolul principal în ”The Circle” (”Cercul”), un thriller regizat de James Ponsoldt, în scenariul lui Ponsoldt și al lui Dave Eggers, având la bază un roman al lui Eggers. Alături de Emma Watson joacă Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Glenne Headly și Bill Paxton pentru care a fost ultimul film. ”Personajul meu este vizionarul, omul cu ideile, nu este materialist, nu este tehnic, este tipul care visează la ceva măreț. The Circle este ceea ce își dorește de fapt internetul să fie, dar ceea ce sperăm că nu va deveni niciodată. Este ca și cum ai lua toate ideile grozave de la Google, Amazon, Apple, Facebook și Uber și le-ai pune într-o singură entitate”, explică Tom Hanks. Actorul a avut cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de platou: ”Emma este fenomenală, strălucitoare, știe exact ce trebuie să facă în fiecare film”, a declarat Hanks.

Ultima recomandare este o comedie în care Reese Witherspoon are rolul principal. ”Home Again” (”Cum să faci să o desfaci”) este debutul regizoral al lui Hallie Meyers-Shyer. ”Mi-a plăcut la nebunie scenariul. Mi s-a părut că Hallie a scris o poveste frumoasă despre o femeie aflată la o răscruce de drumuri în viața sa, într-un moment în care se întreba dacă va mai iubi vreodată și dacă va reuși să fie o mamă bună. Este o comedie modernă, nu neapărat o comedie romantică. Pentru că personajul principal nu se lasă definit de relațiile romantice”, spune Reese.


DESPRE FILMBOX – Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


Niciun comentariu despre subiectul „Zece filme care vor fi difuzate în 2020 la FilmBox ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile