luni, 24 februarie 2020

Abonații Orange vor putea folosi internetul mobil la viteze 5G în roaming în Emiratele Arabe Unite

Orange România a anunțat astăzi lansarea serviciului de roaming 5G: Orange România devine primul operator din România care oferă clienților săi acces la tehnologia 5G în afara granițelor țării. Însă, pentru început, abonații Orange vor putea folosi internetul mobil la viteze 5G doar în Emiratele Arabe Unite, prin parteneriatul încheiat cu operatorul local Etisalat.

Serviciul este disponibil din data de 25 februarie pe întreg teritoriul Emiratelor Arabe Unite și poate fi accesat de abonații Orange care dețin un telefon compatibil 5G și un abonament 5G.

După lansarea rețelei 5G din noiembrie 2019, o premieră la nivelul grupului Orange, Orange România devine acum primul operator din România care pune la dispoziția abonaților săi roaming 5G. Prin noi parteneriate, vom continua să extindem lista țărilor în care clienții nostri pot accesa tehnologia 5G. Ne dorim să le oferim cea mai bună experiență de conectivitate, atât în România cât și în afara țării.” a declarat Irina Pană, Operator Relations Manager, Orange România.


2 comentarii despre subiectul „Abonații Orange vor putea folosi internetul mobil la viteze 5G în roaming în Emiratele Arabe Unite”:
Marius

O completare utilă pe care Orange a omis-o, cel mai probabil intenționat, din comunicat:
Tarife standard Abonament în Emiratele Arabe Unite
Trafic internet: 13,09 €/MB (≈ 63 lei/MB)

Așa că hai să stăm pe roaming 5G în Emiratele Arabe... cine merge acolo își permite, nu?

Anonim

Orange afișează tarifele de roaming in mod public aici, oricine le poate vedea:

https://www.orange.ro/roaming/abonament/tarife-standard-internet/index.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile