vineri, 14 februarie 2020

Actori de Oscar, la FilmBox în februarie

În februarie, actori cu nume mari vin la FilmBox. ”Cold Mountain” este un film de război scris și regizat de Anthony Minghella, cu Jude Law, Nicole Kidman și Renee Zellweger în rolurile principale. Producția a obținut 7 nominalizări la premiile Oscar, iar pentru apariția din acest film, Renee Zellweger a câștigat un Oscar, un Glob de Aur, un premiu Bafta și Screen Actors Guild Award, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Acțiunea se petrece în America anilor 1860, într-o țară cutremurată de război. Filmul urmărește destinele a trei oameni, a căror supraviețuire fizică și psihică depinde de legătura dintre ei. Filmul a fost filmat în România, la Râșnov. ”Este o țară extraordinară, cu o mare varietate de peisaje. Ai sentimentul că vezi un peisaj neatins încă”, spunea Anthony Minghella, regizor cunoscut și pentru alte producții importante: ”The English Patient”, ”The Talented Mr. Ripley” sau ”The Reader”.

Iar dacă pentru Anthony, România a fost un miraj, pentru Nicole Kidman condițiile meteo au fost greu de îndurat. ”Am filmat vara, toamna și iarna. Am filmat la finalul verii și am avut parte de multă ploaie, astfel încât trebuia să ne oprim mereu din filmări și să așteptăm cerul senin. Apoi lunile de iarnă au venit cu temperaturi extrem de scăzute. Eram speriați că ne vom alege cu degerături la degete și nas. Asta mi s-a părut a fi partea cea mai grea pentru că atunci când condițiile sunt extreme este foarte greu să joci. Dar îmi amintesc că era totuși magic să fim acolo, sus pe munte, atât de departe de tot, în alt timp și în altă lume”, a mărturisit actrița australiancă.

”Cold Mountain” este la FilmBox, duminică, 23 februarie, de la ora 22:00.

O altă recomandare este ”The Good Shepherd” (”Agenția secretă”) programat sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus. Este un alt film cu o distribuție impresionantă: Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Robert De Niro și William Hurt. În plus, filmul este regizat de nimeni altul decât Robert De Niro care a lucrat la acest proiect timp de 10 ani. Subiectul a fost unul dificil: CIA-ul. ”Nu am avut în plan să apar în acest film. Discutam despre cine ar putea juca rolul generalului William "Bill" Sullivan și cineva din echipă m-a întrebat: De ce nu tu? Și atunci am zis…ok, aș putea face asta”, spune Robert De Niro.

Matt Damon și Angelina Jolie au făcut echipă bună în acest film. ”A fost interesant pentru că Angelina este total diferită de personajul ei. Nu mi-o pot imagina stând într-o relație în care nu este fericită. Ea este foarte independentă și puternică, în schimb a jucat rolul unei femei care suferea în tăcere de dragul fiului ei. Chiar glumeam cu ea că în acest film trebuie să facă exact invers decât i-ar zice instinctul. Dar este dovada faptului că este o actriță atât de talentată încât poate juca un rol total opus caracterului ei”, a povestit Damon.

Ultima recomandare pentru februarie este o comedie regizată de Alethea Jones, cu Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett, Molly Shannon, Adam Scott și Adam Levine. ”Fun Mom Dinner” (”O noapte de pomină”) este despre patru mame al căror singur lucru în comun este clasa copiilor lor preşcolari. Ele se hotăresc să iasă împreună la "o cină distractivă între mame". ”Niciodată nu m-am distrat atât de mult la filmări. Am avut multe roluri de mamă în alte filme, dar ce mi-a plăcut cel mai mult la acest film a fost faptul că celebrează cine sunt aceste femei dincolo de a fi mame, dincolo de legătura cu copiii lor”, a spus Toni Collette. ”Am avut foarte mulți actori mari în acest film, cu care am crescut și pe care îi admir. A fost o surpriză pentru mine. Nu te învață nimeni în școală cum să lucrezi cu oameni pe care îi admiri enorm. Așa că a fost o provocare. Iar o altă provocare a fost că a trebuit să tragem filmul într-un timp scurt: 19 zile. A fost greu”, povestește Alethea Jones.

”Fun Mom Dinner” (”O noapte de pomină”) este la FilmBox Premium, duminică, 16 februarie, de la ora 21:00.

DESPRE FILMBOX – Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


Un comentariu despre subiectul „Actori de Oscar, la FilmBox în februarie”:
Anonim

FilmBox,degeaba dacă nu intră la Digi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile