miercuri, 12 februarie 2020

Digi Tv satelit: Eurosport 2 România SD a înlocuit Eurosport 2 International SD, iar televiziunea Eurosport International SD a fost eliminată

La Digi Tv satelit, televiziunea Eurosport 2 România (SD) a înlocuit Eurosport 2 International (SD), iar televiziunea Eurosport International (SD) a fost eliminată.


Așadar, din grila serviciul DTH al RCS RDS au fost eliminate versiunile internaționale Standard Definition ale Eurosport, iar acum sunt oferite în rezoluție standard doar versiunile românești ale acestor posturi tv. 

Operatorul are deja în grilă și versiunile High Definition, respectiv Eurosport HD și Eurosport 2 HD.


11 comentarii despre subiectul „Digi Tv satelit: Eurosport 2 România SD a înlocuit Eurosport 2 International SD, iar televiziunea Eurosport International SD a fost eliminată”:
Flatfy

Imi place foarte mult sa ma uit pe Digi, il folosesc des

Anonim

Oare este greu sa oferiți în grila Eurosportul 4k downscaled în HD să aibă acces marea majoritate a abonaților la varianta internațională care are program diferit în special în weekend.

Anonim

E bine ca pe dth aveți și variantele românești chiar dacă doar sd și le aveți și pe cele internaționale HD unde în week-enduri aveți ciclism și alte competiții pt ca pe cele românești când sunt turnee de tenis pe esp 2 și fotbal pe 1 pauza ciclism și ski.

Anonim

Cum o da Eurosportul cu voi nu este bine. Cand se vedeau meciurile din Anglia in SD, toata lumea cerea sa fie in HD. Dupa ce au trecut meciurile alea in HD, vrem ciclism si alte competitii, preferabil si in HD.

Anonim

Era si normal sa se intample asta

Adytuny

Dar nu e mai bine să lase toate versiunile atât cele internaționale cât și cele localizate.Nu e voința pt acest lucru.

Gabriel

De ce sa le lase pe toate? Ca asa vrei? Să ocupe grila aiurea cu 8 posturi Eurosport cu program 80% identic? Nu ms. Avem Eurosoort Romania, sa-l bage pe acela că este românesc.

Unknown

Eurosport 4K transmite în prezent preluări de pe Eurosport și Eurosport 2, upscalat. Calitatea imaginilor sunt in general sub cele HD, existând multe controverse în acest sens. Ce vine înainte de vreme, va veni mereu cu unele probleme. Trebuie doar sa sa așteptăm.

Bogdan

Lasa-i Gabriel, ca maine poimane vor la 5 lei sa vada campionatul Angliei in 4K. Tot timpul sunt nemultumiti, vor in 30 de lei sa aibe posturi multe in HD si la 5 lei sa le mai bage daca se poate inca 1-2 posturi in 4K. Mai au oleaca si cer si HBo 4K, cu toate ca nu exista, ei il cer, musai la 15 lei sa fie

Anonim

Eu as fi mai multumit sa vad pe cablu (nu am DTH) Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD, variantele pe care le transmit ei in Franta sau GB, cu comentariu romanesc comutabil (nu Eurosport Romania, asta nu este in favoarea consumatorului decat daca el este vreun maniac al vizionarii de reclame slabe cu repetitie la nesfarsit).
Acum imi dau seama ca mai avem Eurosport 1 SD, ramas fara rost de cand se transmite FA pe HD... fie, aici s-ar putea transmite Eurosport Romania HD, cu FA si whatever, ca pentru romani, orice ar putea asta insemna...dar sa nu uitam ca mai avem si 4 canale DIGISport.

Unknown

Pe actualul Eurosport 2 nu vedem turneele de tenis ATP250-500 . Ex ; saptamana aceasta are loc tuneul de la Rotterdam pe care-l putem vedea doar pe calculator pentru ca Eurosport 2 transmite snooker .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile