joi, 27 februarie 2020

Criminal Minds, ultimul sezon, din 2 martie la AXN

Criminal Minds, serialul thriller care urmărește o brigada de elită formată din psihologi criminaliști care analizează cele mai bolnave minți de infractori, încercând să anticipeze următoarea lor miscare înainte ca aceștia să lovească din nou, ajunge la final. Începând din 2 martie, de la ora 21:00, telespectatorii din România își pot lua la revedere de la personajele mult-îndrăgite și pot urmări cele zece episoade ale celui de-al cincisprezecelea sezon, la AXN, anunță Sony Pictures Television printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Lansat în SUA în 2005 și în România în 2006, este unul dintre cele mai longevive seriale procedurale, având 324 de episoade în total, și care, de-a lungul anilor s-a transformat într-o franciză, cu trei serii spin-off și un joc video.

Distribuția serialului a cunoscut și ea nenumărate schimbări de-a lungul anilor, printre actorii care au avut un rol important pe parcursul sezoanelor se numără Mandy Patinkin (Homeland), Thomas Gibson (Chicago Hope), Lola Glaudini (The Sopranos) sau Shemar Moore (S.W.A.T).

David Rossi (Joe Mantegna), Dr. Spencer Reid (Mathew Gray Gubler), J.J. Jareau (A.J.Cook), Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler), Matt Simmons (Daniel Henney), Matt Simmons (Daniel Henney) și Emily Prentiss (Paget Brewster) formează brigada de elită în ultimul sezon; Spencer Reid, A.J.Cook și Kirsten Vangsness fiind cele trei personaje care au putut fi urmărite încă de la începutul seriei.

După 14 ani în care membrii Unității de Analiză Comportamentală și-au folosit toate resursele fizice și psihice pentru a rezolva sute de cazuri, în ultimul sezon aceștia pornesc într-o vânătoare epică pe urmele celui mai mare dușman rămas necapturat – Everett Lynch, cunoscut sub pseudonimul Cameleonul.

Episodul final al serialului “And in the end...” a fost scris de producătorul executiv Erica Messer (Alias, The O.C) și de actrița Kirsten Vangsness, cu Glenn Kershaw, regizor.

Dacă Cameleonul va fi prins sau nu, ce se va întâmpla cu relația dintre J.J. și Reid, dar și care va fi deznodământul pentru fiecare dintre personaje, telespectatorii vor afla urmărind sezonul final, în fiecare luni seara, de la ora 21.00, la AXN.DESPRE AXN

AXN este o televiziune de top de filme şi seriale, care oferă publicului român conținut energic cu un mix perfect de acțiune, intrigi și portrete de personaje bine conturate. Serialele AXN originale (Absența, Carter, Polițiști fără frontiere, Hannibal), dar și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane de mare succes (Doctorul cel bun, Grimm, Sherlock Holmes și Dr. Watson, Negociatorii, NCIS) se bucură de aprecierea publicului român. Unul dintre cele 40 de canale TV tematice parte a Sony Pictures Television, AXN este disponibil în 40 de țări din Asia, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Mai multe informații despre AXN sunt disponibile pe www.axn.ro.

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT are 21 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 12 ţări din întreaga lume. Sony Pictures Television este parte a Sony Pictures Entertainment.


Niciun comentariu despre subiectul „Criminal Minds, ultimul sezon, din 2 martie la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile