vineri, 14 februarie 2020

„Unde-i Waldo?”, cel mai nou serial animat difuzat de Minimax

„Unde-i Waldo?”, cel mai nou serial animat difuzat de Minimax, va avea premiera sâmbătă, 15 februarie, de la ora 18:00. Celebrul personaj este cunoscut pentru cârja sa magică, talentul la dezlegat enigme, dorința de a face bine și vestimentația sa în dungi albe și roșii. Waldo are o atitudine optimistă și adesea apare cu zâmbetul pe față, fiind un personaj plin de energie pozitivă, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Waldo a apărut prima oară în 1987 în cartea „Where`s Wally?”. Povestea este a lui Wally/Waldo și a câinele său Woof, care călătoresc în țări îndepărtate, rezolvă mistere și oferă o mână de ajutor oriunde pot, pe parcursul episoadelor de câte 23 de minute fiecare. Cu ajutorul cârjei sale magice, Wally/Waldo călătorește prin spațiu și timp și ajunge în tărâmuri magice. Trimis adesea de vrăjitorul Barbă-Albă să rezolve un puzzle, sau un mister, „Unde-i Waldo?” oferă micilor telespectatori un puzzle de jumătate de oră de enigme și de răspunsuri.

Sosia malefică a lui Waldo, Odlaw, este eroul negativ al serialului, cel care mereu uneltește să fure bagheta magică a lui Waldo. Garderoba lui cuprinde cămăși cu dungi negre și galbene. Odlaw pare să fie geamănul identic dar malefic al lui Waldo, ceea ce se confirmă prin revelația că vine din mlaștină, unde sute de alți Odlaw trăiesc. Odlaw va face echipă cu alți eroi negativi din țări îndepărtate care să-l ajute să obțină cârja magică, în timp ce Waldo și Woof colaborează cu alți „băieți buni” pentru a-și rezolva problemele.

Serile de sâmbătă sunt destinate filmelor de familie, de la ora 20.30. Pe 15 februarie are loc premiera lungmetrajului Poveste cu dinozauri/We're Back! A Dinosaur's Story (1993) despre Căpitanul Ochi Noi, care călătorește în trecut și hrănește dinozaurii cu Cereale pentru Minte, ceea ce îi face inteligenți și blânzi.

Ei sunt de acord să vină în viitorul apropiat (prezentul nostru) pentru a îndeplini dorințele copiilor din New York. Animația Miracolul prieteniei: Marea aventura a lui Wilbur (2003) are premiera pe 22 februarie. Cu un important mesaj despre prietenie şi individualitate, filmul va fi pe placul întregii familii. Familia Jetson: filmul/Jetsons: The Movie (1990) va fi difuzat în seara zilei de 29 februarie. Este versiunea pentru marele ecran a serialului animat The Jetsons, despre aventurile unei şugubeţe familii din viitor. Așteptați-vă la invenţii trăsnite, extratereştri, holograme şi capricii tehnologice care mai de care mai aiuritoare.

Minimax oferă și alte premiere în februarie micilor telespectatori. În dimineața zilei de 26 februarie are premiera filmul Curious George 3: Back to the Jungle (2015). Când lui George i se cere să ia parte la o misiune importanta în spatiu, va ateriza forțat în Africa, unde colindă și își face noi prieteni... A doua zi, pe 27 februarie, are premiera Micul meu ponei: fetele Equestriei - vacanța de primăvară. În acest episod, magia scapă de sub control iar personajele trebuie să intervină.


Despre Minimax

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România, care promovează un conţinut non- violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.


Niciun comentariu despre subiectul „„Unde-i Waldo?”, cel mai nou serial animat difuzat de Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile