vineri, 14 februarie 2020

"V2. Escape From Hell", un film filmat în format vertical, va fi lansat în anul 2021

Ați viziona un film complet filmat în format vertical? Regizorul rus Timur Bekmambetov speră probabil că o veți face, pentru că va începe să lucreze la un astfel de film despre care spune că va fi „primul block-buster din lume în format vertical”. Filmul, intitulat "V2. Escape From Hell", este inspirat pe povestea reală a unui pilot sovietic care deturnează un avion pentru a evada dintr-un lagăr de concentrare german.

Nu este prima dată când Bekmambetov a lucrat la un proiect filmat în format vertical. De asemenea, a produs în trecut proiecte experimentale, inclusiv thrillerul "John Cho Searching" și "Hardcore Henry", care a fost filmat în stilul jocurilor first-person shooter. Trailere și scurt-metraje verticale pot fi vizionate AICI.

Filmările la "V2. Escape From Hell" vor începe în Rusia săptămâna viitoare. Filmul va fi lansat la începutul anului 2021, în două versiuni. Una va fi pentru piața rusă, în timp ce cealaltă este o versiune în limba engleză (care prezintă câteva scene diferite) pentru publicul internațional. Filmul va fi realizat în primul rând pentru spectatorii care îl vor viziona pe telefoane smart. De fapt, filmul este co-produs de către operatorul mobil rus MTS, care îl va lansa prin intermediul propriei sale platforme digitale.

Ideea formatului vertical nu este una nouă: Deutsche Fußball Liga a transmis în direct, în ultima lună a anului trecut, un meci de fotbal în format vertical (detalii găsiți AICI).


Niciun comentariu despre subiectul „"V2. Escape From Hell", un film filmat în format vertical, va fi lansat în anul 2021”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile