joi, 5 martie 2020

ACE a închis un distribuitor care vindea receptoare tv prin protocol IP ce permiteau accesul ilegal la peste 4000 de canale de televiziune

Alliance for Creativity and Entertainment (ACE) - o coaliție globală dedicată protejării pieței conținutului creativ și reducerii pirateriei online - a obținut o altă victorie semnificativă în efortul de a proteja piața legală a conținutului creativ și de a reduce pirateria, prin recenta închidere a Aus Media Streaming, un distribuitor care vindea set-top box-uri tv prin protocol IP modificate, dar și abonamente ce permiteau accesul ilegal la peste 4.000 de canale TV în direct și la peste 1.000 de filme la cerere și seriale de la companiile membre ACE.

În urma unei anchete a reprezentanților ACE, Aus Media Streaming a acceptat să înceteze imediat toate operațiunile de piraterie. Această acțiune face parte dintr-un efort continuu de a perturba alți operatori și distribuitori ilegali de tv prin protocol IP. Până în prezent, ACE a asigurat închiderea a 31 de operațiuni de piraterie implicate în distribuirea și vânzarea de dispozitive adaptate pentru piratare, având preinstalate aplicații tv prin protocol IP dedicate.

ACE se angajează să protejeze piața internațională legitimă de conținut creativ printr-o serie de tactici pentru reducerea pirateriei. Închiderea Aus Media Streaming este cea mai recentă dintr-o serie de victorii care pot proteja pe creatorii australieni”, a declarat Karyn Temple, vicepreședinte executiv principal și consilier general global al Asociației Motion Picture.

La un preț de 198 euro, dispozitivele Aus Media Streaming includeau și un abonament tv prin protocol IP de 12 luni la diverse servicii de piraterie. În total, se oferea acces ilegal la peste 4000 de televiziuni live și la peste 1000 de filme și seriale.


Un comentariu despre subiectul „ACE a închis un distribuitor care vindea receptoare tv prin protocol IP ce permiteau accesul ilegal la peste 4000 de canale de televiziune”:
Anonim

Am studiat problema si uite ce scrie ACE: "Priced at AUD $335, the Aus Media Streaming devices offered a 12-month IPTV subscription to various piracy services (...) In all, the piracy outfit was providing illegal access to over 4,000 live TV channels and more than 1,000 on-demand movies and television series from ACE member companies."
Am intrat pe site-ul altora furnizori de același tip, menționați de Ace, furnizor care par a o duce destul de bine, poti sa te abonezi cu pana la 200 USD pe an si sa vezi cele 4000 de canale. Ofera si app-uri de acces, pentru dispozitive mobile si au si variante pentru reselleri. De unde iau canalele? Pai ei sunt adevaratii pirati, care le re-stream-uiesc de pe satelit, cablu, etc.ACE a reusit sa blocheze o amarata de societate care facea si distribuia set-top-uri (receptoare, probabil facute in China) cu care puteai sa integrezi mai multi asemenea pirati intr-un singur aparat, si, potrivit unei variante a articolului ACE pe care am gasit-o la ei pe site, se pare ca se chinuie cu ei din nov. 2017...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile