miercuri, 4 martie 2020

DAZN, un serviciu de streaming de sport, se lansează în peste 200 țări și teritorii

DAZN, un serviciu de streaming de sport, urmează să își crească dramatic prezența în anul 2020, extinzându-se în peste 200 de țări și teritorii. Primul eveniment global de pe DAZN va fi cu superstarul mexican Canelo Alvarez și va avea loc pe 2 mai 2020.

Această primă fază a extinderii globale a DAZN va oferi un serviciu în limba engleză axat pe box, bazându-se pe investiția semnificativă în sport a companiei, din ultimii doi ani. DAZN deține drepturi internaționale pentru cele mai importante companii de promovare din lume, inclusiv Golden Boy, Matchroom Boxing USA și GGG Promotions. Luptători precum Alvarez și Gennadiy „GGG” Golovkin vor participa pe tot parcursul anului într-un portofoliu robust de lupte premium și programe originale, ce vor fi oferite prin intermediul noului serviciu.

"Începând din această primăvară, cea mai mare parte a lumii va avea acces la DAZN și la programul său inegalabil de evenimente de box. Luptătorii din campionat reprezintă unii dintre cei mai populari sportivi din lume și vom colabora cu ei pentru a pune în scenă în anii următori evenimente internaționale spectaculoase", a precizat John Skipper, președintele executiv al grupului DAZN.

"De la lansarea noastră în anul 2016, am observat un interes tot mai mare pentru evenimente sportive cheie, manifestat de fanii internaționali și de potențiali parteneri, ceea ce ne-a oferit oportunitatea de a valorifica portofoliul nostru de drepturi existente în domeniul disciplinei sportive a boxului. Decizia DAZN de a deveni casa globală a sporturilor de lupte este doar primul pas și nu ne-am putut gândi la o atracție mai bună pentru evenimentul nostru inaugural decât tradiționala luptă de weekend a lui Canelo Mayo", a declarat Joseph Markowski, care va supraveghea serviciul global al DAZN.

Până în prezent, DAZN a lansat servicii în nouă țări (Austria, Brazilia, Canada, Germania, Italia, Japonia, Spania, Elveția și SUA) pe patru continente.

Aplicația DAZN va fi disponibilă la nivel global pe majoritatea echipamentelor conectate la internet, incluzând smartphone-uri, tablete, laptopuri, computere și dispozitive cum ar fi televizoare smart, stick-uri de streaming și console de jocuri.


4 comentarii despre subiectul „DAZN, un serviciu de streaming de sport, se lansează în peste 200 țări și teritorii”:
Unknown

Va fii disponibil si in romana??

Anonim

Scrie mai sus: va fi disponibil in engleză in momentul lansării. Daca va fi disponibil in viitor si in alte limbi, probabil vor anunța ei, dar acum nu se știe aceasta informatie. Dar ce nevoie ai de traducere in română la meciuri de box? Ideea e ca in acest moment, nefiind lansat in alte tari, nu il poti accesa. Dar dupa lansarea internațională in 200 de teritorii, îl vei putea accesa si să te abonezi daca iti place, dar in engleza, daca te afli in unul dintre acele teritorii unde se va lansa. Iar daca vrei interfață de utilizator in limba română, mai astepti până vor lansa ei si in română.

mariusica24k

Mai degrabă cred ca a vrut sa întrebe dacă va fi valabil și în România serviciul, nu în română

Anonim

Pai daca sunt 200 de teritorii, cam astea sunt toate de pe planeta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile