miercuri, 18 martie 2020

Kanal D restrânge anumite activitati ale postului, pe fondul situației generate de epidemia COVID-19

Pe fondul situației generate de epidemia COVID-19, din dorința protejării angajaților și familiilor acestora, a colaboratorilor si invitaților din emisiuni, precum si din nevoia respectării recomandărilor autorităților pentru prevenirea îmbolnăvirilor, Kanal D restrânge anumite activitati ale postului, fără a afecta fluxul difuzărilor în grila Kanal D.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" va fi difuzată, începând de săptămâna aceasta, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, urmând ca in fiecare joi, de la 22:00, telespectatorii sa poată urmări filme romanesti apreciate de publicul larg, și în fiecare vineri, de la aceeași ora, sa revadă show-ul “Vulturii de noapte”.

Posibile modificări în grila Kanal D vor fi comunicate, ca și până acum, prin canalele oficiale ale postului TV și prin materiale trimise presei.

Toate departamentele Kanal D sunt funcționale, o serie de echipe lucrând de acasă, în contextul în care tehnologia permite acest lucru.

"Știrile Kanal D vor continua sa ofere telespectatorilor, zi de zi, în jurnalele de la 12:00 și de la 19:00, în timpul săptămânii, și de la 12:00 si 18:00, în weekend, informatii obiective, din surse credibile. Bunele practici, pe fondul epidemiei, sunt respectate cu strictete de echipa Kanal D, pornind de la etica jurnalistica si pana la normele de igiena stricta si la distanta sociala, atat de necesare in aceste momente", explică televiziunea.

"Traversăm un context în care este nevoie, în toate aspectele activităților noastre, de informare corectă, echilibru și umanitate. Prin acțiuni responsabile și respectând recomandările autorităților, vom trece cu bine peste aceasta perioada dificila. Vom sprijini, prin informații la zi, din surse oficiale, fără exagerări, toate eforturile care se fac deja pentru depășirea acestei situații sensibile", a explicat Ugur Yesil, CEO Kanal D.


Un comentariu despre subiectul „Kanal D restrânge anumite activitati ale postului, pe fondul situației generate de epidemia COVID-19”:
Anonim

Sa redifuzeze "Furtuna pe Bosfor" și "Bahar viata furata" și sa încheie cu prostiile de emisiuni ca :Bravo ai stil, Survivor, etc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile