luni, 16 martie 2020

Luna aceasta, joacă-te și învață la JimJam

Televiziunea JimJam aduce pe micul ecran, în fiecare zi, animații pentru preșcolari, educative și distractive, unde importanța prieteniei și învățarea prin joacă vor fi prezente, anunță postul tv printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Blocul tematic educativ de pe JimJam este în fiecare zi de la ora 10:00 și 14:00. Cuprinde 3 animații din care cei mici pot acumula cunoștințe despre mediul din jurul lor, pot învăța despre importanța prieteniei și pot afla cum să facă desene complexe, folosind formele geometrice simple.

”Păzea din calea lui Noddy” este animația care pune prietenia pe primul loc. În casa lui Big-Ear, Noddy, un băiețel de lemn, atinge ceva greșit ce îl poartă într-o lume ciudată, unde totul este cu susul în jos. Are parte de aventuri, își face noi prieteni și distracția este prioritară.

”Repetați cu Noddy” îi ajută pe cei mici să descopere valorile societăţii. În episoadele prezentate, băieţelul de lemn învaţă cuvinte străine, fiind asistat de Whizz, robotul. Urmaţi-l şi trăiţi bucuria de a învăţa.

”Doodbleboo” este desenul animat care îi învață pe micuți să deseneze. Cu doar câteva mișcări din creion, Doodleboo întotdeauna reușește să facă un desen haios care prinde viață îndată ce este colorat. Copiii vor învăța că oricine poate obține desene complicate, folosind doar forme geometrice simple, pe care cei mici le știu deja: triunghi, cerc și pătrat.

”Roary – Bolidul de curse” este o mașinuță verde cu un singur loc, mereu activă și energică. Entuziasmul și curiozitatea deseori o aruncă în situații problematice, însă inimioara cromată de sub capotă întotdeauna o readuce pe calea cea bună. Roary poate fi urmărită zilnic pe JimJam, dimineața devreme, de la ora 6:30.

Micuții telespectatori au parte de distracție și învață jucându-se la JimJam, în luna martie.


Niciun comentariu despre subiectul „Luna aceasta, joacă-te și învață la JimJam”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile