joi, 26 martie 2020

Orange a lansat Yoxo: "Primul abonament digital în care tu faci regulile"

Yoxo este un abonament online, flexibil, disponibil exclusiv pentru clienții Orange, în aplicația mobilă Yoxo, care conține minute și SMS naționale nelimitat, dar și internet configurabil (între 20 GB și 140 GB) de la 30 lei/lună, cu sau fără acces în roaming zona SEE.

Beneficiile de a avea Yoxo:
- Ai perioadă contractuală de doar 30 de zile, cu reînnoire automată
- Poți să modifici sau să închizi abonamentul oricând vrei, fie că îl păstrezi 3 zile, o lună sau un an
- Poți să configurezi cât internet ai în fiecare lună, cum dorești
- Primești banii înapoi pentru GB întregi neconsumați, sub formă de reducere la următoarea factură
- Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Android -Play Store, iOS - Apple Store

Abonamentul este disponibil momentan doar pentru clienții Orange, abonați sau utilizatori cartelă PrePay, exclusiv în aplicația mobilă dedicată, pentru iOS sau Android.


Pachetele de date pot fi modificate în fiecare lună. Ce pachet de date poți alege în abonamentul tău?

- YOXO 20 GB (0 GB în SEE) - 30 lei (TVA inclusă)
- YOXO 60 GB (0 GB în SEE) - 40 lei (TVA inclusă)
- YOXO 100 GB (5,05 GB în SEE) - 50 lei (TVA inclusă)
- YOXO 140 GB (6.06 GB în SEE) - 60 lei (TVA inclusă)

După cumpărarea abonamentului, poți să adaugi opțiuni adaptate nevoilor tale de comunicare:

- Opțiune 100 minute internaționale (pentru efectuarea de apeluri din Romania către mobil și fix în țările SSE) - 5 lei (TVA inclusă)
- Opțiune Servicii Premium (apelare și trimitere SMS-uri la numere cu tarife speciale ) - 25 lei (TVA inclusă)
- Opțiune Roaming Worldwide (opțiune pentru atunci când călătorești în afara SSE) - 125 lei (TVA inclusă)

Poți adăuga opțiuni de internet suplimentar de 20 GB, 60 GB, 100 GB sau 140 GB (poți avea până la 280 GB de internet în cont):
- Opțiunea 20 GB internet - 5 lei (TVA inclusă)
- Opțiunea 60 GB internet - 15 lei (TVA inclusă)
- Opțiunea 100 GB internet - 25 lei (TVA inclusă)

Cum primești banii înapoi pentru internetul neconsumat la abonamentul Yoxo?
La sfârșitul fiecărui ciclu de facturare, de 30 de zile, se vor calcula automat GB întregi neconsumați din luna anterioară, fără să mai fie nevoie de alte acțiuni din partea ta. Sunt două metode prin care poți primi banii înapoi:
- Sub formă de reducere la următoarea factură sau
- Direct pe cardul bancar înregistrat în aplicația Yoxo, dacă alegi să închizi abonamentul.

Care este perioada contractuală minimă pentru abonamentul Yoxo?
Abonamentul Yoxo se activează pe o perioadă de 30 de zile, după care el se reînnoiește lunar automat dacă nu îl închizi din aplicație. O dată la 30 de zile se va extrage de pe cardul tău contravaloarea abonamentului configurat. Indiferent de configurația lui, Yoxo nu are o perioadă minimă contractuală obligatorie, ai posibilitatea să anulezi abonamentul oricând. Poți să îl păstrezi 3 zile, 3 luni, un an sau cât vrei.

Pot să activezi opțiuni pentru abonamentul Yoxo?
Da. În primele 14 zile de abonament Yoxo poți să îți cumperi Opțiuni de internet din secțiunea Magazin opțiuni. După această perioadă de 14 zile te poți bucura și de activarea opțiunilor Roaming Worldwide, Minute Internaționale și Servicii Premium.

Cum plăteșți factura pentru abonamentul și opțiunile Yoxo?
La activarea abonamentului Yoxo se setează în mod automat plata recurentă cu un card bancar valid. La sfârșitul fiecărui ciclu de 30 de zile de facturare, după emiterea facturii, cardul tău va fi debitat automat cu suma aferentă valorii facturii. Dacă achiziționezi opțiuni suplimentare, acestea vor fi plătite cu același card folosit pentru plata abonamentului, salvat în aplicația mobilă Yoxo. Orange te va anunța înainte de realizarea plății, ca să te asiguri că ai bani pe card pentru factură.

Cum activezi serviciul Roaming pentru Spațiul Economic European (SEE) pe abonamentul Yoxo?
Pentru a avea acces automat la serviciul roaming în zona SEE, abonamentul tău Yoxo trebuie să fie configurat cu minimum 100 GB. Fie iți configurezi abonamentul cu minimum 100 GB, fie cumperi o opțiune de minimum 100 GB pentru a activa serviciul de roaming în zona SEE. Atenție: dacă îți cumperi mai multe opțiuni, mai mici de 100 GB, chiar dacă ele cumulate însumează mai mult de 100 GB, serviciul de roaming în zona SEE nu se va activa.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru activarea unui abonament Yoxo?
Abonamentul Yoxo este disponibil exclusiv pentru clienții Orange, cetățeni români, cu abonament sau cartelă PrePay, care au peste 18 ani și care își doresc să își treacă pe abonament configurabil un număr de telefon. Abonamentul Orange existent nu poate să se afle încă sub perioadă contractuală.

Mai jos găsiți comunicatul Orange România.


Orange anunta lansarea Yoxo, un nou tip de abonament digital, prin intermediul caruia pot rezolva totul online, de acasa, având în acelasi timp control asupra resurselor si a costurilor. Prin intermediul Yoxo, Orange încurajeaza si sprijina clientii sa actioneze în mod responsabil ramânând acasa, dar conectati cu cei apropiati. Pot face asta în completa siguranta direct de pe telefonul mobil utilizând aplicatia dedicata, Yoxo.

Yoxo | Telefonul tau, regulile tale


Yoxo by Orange reprezinta o premiera absoluta pe piata din România, fiind primul abonament exclusiv digital, administrat prin intermediul unei aplicatii mobile dezvoltata pentru Android si iOS care îti permite sa realizezi totul online, în deplina siguranta, din confortul propriei locuinte. De la crearea contului, la achizitia de extra date si optiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicatiei, eliminând astfel nevoia de a merge fizic într-un magazin.

Acest abonament 100% digital ofera clientilor control si flexibilitate, dar si posibilitatea de a-si gestiona în orice moment atât resursele cât si costurile. Astfel, clientii pot adauga resurse suplimentare atunci când au nevoie, iar plata acestora se realizeaza digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicatie. La finalul lunii, pentru datele neconsumate acestia primesc bani înapoi, fie sub forma de reducere pe factura urmatoare, fie direct pe card, în cazul în care se doreste renuntarea la abonament.

Pentru început, Yoxo by Orange se adreseaza clientilor care au cartela Orange PrePay sau un abonament a carui perioada contractuala a încetat si doresc sa beneficieze de un abonament digital si flexibil. Acesta include minute si SMS-uri nationale nelimitate alaturi de pachete de date mobile ce pornesc de la 20GB pâna la 140GB.

Yoxo este un abonament complet configurabil, cu minute, SMS-uri si date mobile incluse. La acesta, pot fi adaugate în functie de nevoile fiecarui client, optiuni cu extra date mobile sau roaming SEE. Iar pentru ca acum mai mult ca oricând este esential sa fim alaturi de familie si prieteni, clientii Yoxo pot opta pentru optiunea cu 100 de minute internationale. Pot astfel pastra legatura cu cei dragi efectuând apeluri din România catre numere de mobil si fix din zona UE.

Într-o lume în care digitalul ne aduce împreuna, faciliteaza comunicarea si redefineste modul în care interactionam, am creat un abonament inspirat de nevoile, dorintele si stilul de viata al multora dintre noi. Mai mult decât un abonament digital, Yoxo raspunde unui îndemn la responsabilitate, pentru ca permite sa faci totul online în siguranta, de acasa, direct de pe telefonul tau mobil. De acum, fiecare îsi stabileste regulile de consum, iar gestionarea resurselor si a costurilor sunt la un click distanta.” a declarat Anca Veluda, Head of Digital, Orange România.

Mai multe detalii despre serviciu si tarife sunt disponibile pe: www.orange.ro/yoxo.


2 comentarii despre subiectul „Orange a lansat Yoxo: "Primul abonament digital în care tu faci regulile"”:
Anonim

Un milion de explicații de la toti experții, dar niciunul nu ne explica ce viteza avem la un astfel de internet .
Aproape toți aduc laude provaiderului cu asemenea aplicație, dar nimeni nu explica clar și la subiect ce viteza reala am la 3g sau 4g .

Dany

Viteza depinde de nivelul si calitatea semnalului operatorului de telefonie mobilă într-o anumită zonă. Viteza poate să fie de 10 ori mai mică sau de 100 ori mai mică pentru o zonă comparativ cu alta zonă.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile