joi, 9 aprilie 2020

Doza de bună dispoziţie vine la FilmCafé de la Bud Spencer și Terrence Hill

În luna aprilie, FilmCafé propune telespectatorilor o binemeritată doză de escapism în aceste vremuri de recluziune, cu celebrul duo Bud Spencer și Terence Hill gata să acționeze și să bată măr o mulțime de nemernici, în cel mai amuzant mod cu putință; cei doi pot fi urmăriți în patru producții, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Formidabila echipă este, ea însăși, o sursă de umor: Bud Spencer e întruchiparea paradoxului creat de așteptări versus realitate - este un uriaș morocănos care, în pofida apariției intimidante are o inimă de aur, pe când Terence Hill este fantele isteț și bufonul duo-ului. Cei doi au devenit celebri în anul 1970.

Iată ce filme sunt programate în aprilie și de la ce ore:

Substituire cu bucluc (1984) - joi, 9 aprilie, ora 19:50; se reia sâmbătă, 11 aprilie, ora 09:55 și miercuri, 15 aprilie, ora 16:55

Quid pro quo-ul este sursa umorului în cazul acestui film - saxofonistului Woonder (Bud Spencer) și cascadorului Elliot (Terence Hill) trebuie să ia locul unor milionari care seamănă izbitor de mult cu buclucașii noștri eroi. Adevăraţii miliardari trebuie să semneze un contract important, dar se tem pentru viețile lor deoarece concurenții lor nu se vor da în lături de la crimă.

Atenție, nu ne supărați (1974) - joi, 16 aprilie, ora 20.00

Un mecanic auto (Bud Spencer) și un șofer de camion (Terence Hill) câștigă o mașină roșie ca premiu la o cursă de automobilism. Bucuria nu ține mult, pentru că mașina este distrusă de oamenii unui mafiot. Eroii noștri se înfurie și vor merge la mafiot să își facă dreptate. „Filmul este de un haz nebun. Simţi pur si simplu că te destinde. Majoritatea secvenţelor de acţiune sunt foarte amuzante, iar cele două personaje principale sunt foarte simpatice”, scria un cinefil despre această comedie des difuzată pe micul ecran.

Tot Trinity mi se spune (1971) - joi, 23 aprilie, ora 19.55

Bambino (Bud Spencer) încearcă să-și învețe fratele, pe Trinità (Terence Hill), să devină un nelegiuit, ca astfel să împlinească ultima dorință a tatălui lor - aceea de a nu se despărți unul de altul și de a deveni rău-făcători de renume. Planurile le sunt date peste cap atunci când sunt confundați cu agenți federali.

Prietenul la nevoie se cunoaște (1981) - joi, 30 aprilie, ora 19.50; se reia sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 16:15

Tânărul Alan Lloyd (Terence Hill) trebuie să fugă din Miami pentru că pariase o sumă mare de bani care aparținea unor gangsteri la cursele de cai și pierduse. Având la el harta unei comori pe care o primise de la unchiul său, Brady, el se ascunde în ambarcațiunea lui Charlie O'Brian (Bud Spencer), care pornea într-o călătorie pe mare în jurul lumii.


Niciun comentariu despre subiectul „Doza de bună dispoziţie vine la FilmCafé de la Bud Spencer și Terrence Hill”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile