miercuri, 22 aprilie 2020

HBO Max: preț și data lansării în SUA, filme și seriale exclusive

Warner Media lansează serviciul de streaming HBO Max în SUA pe 27 mai 2020. HBO Max va combina ofertele HBO cu filmele Warner Bros și producțiile TV Turner. Serviciul va include, de asemenea, producții originale de la alte mărci ale Warner Media. Serviciile existente HBO, HBO Now și HBO Go vor fi în continuare disponibile și vor diferi de HBO Max. Deși fiecare dintre aceste servicii va oferi conținut HBO, numai HBO Max va avea conținut original de la Warner Media.

Serviciul nu va fi mai scump decât HBO Now. În SUA, HBO Max va costa 14,99 USD pe lună (același preț ca abonamentul pentru HBO Now). Ulterior, serviciul HBO Max va fi lansat în America Latină (cândva pe parcursul anului 2021), apoi și Europa. Nu există încă nicio informație despre prețul care va fi solicitat Europa.

Deoarece HBO Max va oferi mai mult conținut decât HBO Now și HBO GO, WarnerMedia și AT&T speră că utilizatorii ambelor servicii vor trece la HBO Max. Abonații HBO existenți ai AT&T și HBO Now, abonații prin facturare directă, vor primi gratuit HBO Max. Clienților care se abonează la pachetele premium video, mobile și de internet în bandă largă ale AT&T vor primi, de asemenea, HBO Max fără costuri suplimentare.

Ce e disponibil acum pe HBO, HBO Now și HBO GO va fi disponibil și pe HBO Max, dar HBO Max va oferi și acces exclusiv la un conținut original nou ce va fi inclus în categoria Max Originals.

Abonații vor putea chiar să vizioneze programe de la brandurile Warner Media precum Warner Bros, New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Films și Cartoon Network. Așadar, serviciul va oferi întregul catalog existent al HBO, inclusiv Game of Thrones și Big Little Lies, și, desigur, ceva nou. Iată câteva proiecte actuale și viitoare din anul 2020 și 2021:

The Outsider de Stephen King: mister întunecat cu Ben Mendelsohn, produs și regizat de Jason Bateman
Lovecraft Country: un serial de groază bazat pe un roman de Matt Ruff, scris și regizat de Misha Green, și produs de Jordan Peele și JJ Abrams
The Nevers: noul serial științifico-fantastic al lui Joss Whedon, cu Laura Donnelly
The Gilded Age: lumea opulentă a New York-ului anului 1885
Avenue 5: satiră la bordul unei nave spațiale de croazieră
The Undoing: un thriller psihologic de David E. Kelley, regizat de Susanne Bier cu Nicole Kidman și Hugh Grant
The Plot Against America: o istorie reimaginată bazată pe romanul lui Phillip Roth, produs de David Simon și Ed Burns, cu Winona Ryder și John Turturro
Perry Mason: Dramă juridică clasică pentru noua generație
I Know This Much Is True: o dramă familială complexă cu Mark Ruffalo care joacă rolul unor frați gemeni, dintre care unul are schizofrenie. Drama este bazată pe cel mai bine vândut roman de Wally Lamb, fiind regizat de Derek Cianfrance.
House of the Dragon: un spin-off al serialului Urzeala Tronurilor, bazat pe cartea "Focul și sângele" a lui George RR Martin despre istoria Westeros.

Însă se va remarca noul conținut original denumit Max Originals. În cadrul acestui efort a fost semnat un contract cu compania de producție a lui Reese Witherspoon, Hello Sunshine. Mai jos găsiti lista cu originalele Max care au fost anunțate:

Dune: The Sisterhood: o adaptare a cărții lui Brian Herbert și Kevin Anderson, bazată pe universul din romanele lui Frank Herbert din seria Dune. Regizor va fi Denis Villeneuve.
Vice-Tokyo: bazat pe conținutul non-ficțiune al lui Jake Adelstein
The Attendant Flight: un serial thriller bazat pe romanul lui Chris Bohjalian
Love Life: o serie antologică cu 10 episoade de comedie romantică, cu Anna Kendrick, care va fi și producător executiv, alături de Paul Feig
Station Eleven: o serie limitată post-apocaliptică bazată pe best-seller-ul internațional al lui Emily St John Mandel, adaptat de Patrick Somerville și regizat de Hiro Murai.
Made for Love: o adaptare de 10 episoade de câte o jumătate de oră, bazată pe romanul tragicomic cu același nume de Alissa Nutting, și regizat de SJ Clarkson
Gremlins: o serie animată de la Warner Bros Animation și Amblin Entertainment bazată pe filmul original.

HBO intenționează să lanseze 31 de seriale Max Originals.

Vor fi producții din universul DC, Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang, Warner Bros, New Line Cinema, TNT, TBS și multe altele.

Toate cele 236 de episoade de Friends vor fi de asemenea disponibile pe HBO Max, dar și seriale precum The Fresh Prince of Bel-Air sau Katy Keene, spin-off al Riverdale. De fapt, HBO Max va fi casa exclusivă de streaming pentru The CW.

Deoarece HBO Max va oferi o selecție de conținut al DC Universe, utilizatorii vor avea acces la noua serie DC Entertainment, denumită Batwoman, dar și la multe altele. Producătorul Arrow și Riverdale, Greg Berlanti, lucrează și la noi titluri legate de DC Comics, Green Lantern și Strange Adventures.

Cel mai recent, HBO a anunțat că HBO Max va găzdui un nou documentar despre Anthony Bourdain, un documentar despre Amy Schumer, o comedie Melissa McCarthy, un documentar cu Monica Lewinsky și alte producții, ca parte a unui nou contract cu Bad Robot al lui JK Abrams.

HBO a spus că Elizabeth Banks, Issa Rae și Mindy Kaling dezvoltă, de asemenea, noi spectacole pentru acest serviciu. În cele din urmă, HBO Max va fi casa exclusivă de streaming a South Park și va oferi și clasice precum Friends și The Big Bang Theory, pentru care HBO a plătit peste 1 miliard de dolari. În total, se așteaptă ca HBO Max să aibă peste 10.000 de ore de conținut la lansare.

HBO a mai menționat că HBO Max va fi disponibil pe o „gamă foarte largă de dispozitive”, inclusiv telefoane, tablete, televizoare smart și console de jocuri, dar și în browsere web.


10 comentarii despre subiectul „HBO Max: preț și data lansării în SUA, filme și seriale exclusive”:
Costi

Aștept cu nerăbdare sa vad pe surorile Bene Gesserit din superbul univers Dune.

Anonim

un lucru bun sa vedem cand v a aparea sii intara nostra cred ca o sa fie m ai scump ca hbo

Anonim

Va fi si in Romania, probabil nu mai devreme de anul 2022.

Anonim

HBO in the USA are un pachet de programe grozav. pentru a plati mai putine drepturi de autor, in tarile bananiere difuzeaza foarte putine programe care nu sunt produse de hbo. acest lucru nu se va schimba dupa aparitia noului serviciu pentru ca nimeni nu le face concurenta

Dany

Cat de sigur esti... de Netflix ai auzit?

Anonim

Cel mai mare rival la platformele de streaming este Netflix. Până acum nu a fost doborât.

SilviuTV

Disney are deja bibleoteca media a celor de la 20 century fox. Are filme renumite ca Singur Acasa,Star wars si multe filme cunoscute. Daca va primi si Hbo bibleoteca media a celor de la Time Warner netflix va avea multe batai de cap

Anonim

Atat Netflix, cat si HBO, se remarca prin continutul propriu pe care il produc fiecare. Restul, de la altii, e cam de umplutura si/sau vechi, si poate fi gasit deseori la mai multi. Eu cand ma abonez la un astfel de serviciu, ma abonez special pentru productiile lor proprii, care sunt bune de obicei si foarte noi.

Tibi

Bine punctat anonim. Producție proprie netfilx sunt foarte tari

Anonim

Și ale HBO proprii sunt foarte bune, de exemplu Urzeala tronurilor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile