joi, 2 aprilie 2020

HISTORY a publicat un teaser pentru partea a doua a sezonului al șaselea din serialul cult VIKINGII

Al șaselea și ultimul sezon al dramei Vikingii revine, în exclusivitate, la HISTORY® cu partea a doua, mai exact ultimele 10 episoade din saga care a cucerit milioane de telespectatori în întreaga lume. Data la care vor fi difuzate ultimele episoade încă nu este oficial anunțată, dar se preconizează, așa cum s-a întâmplat în mod tradițional, ca serialul să revină în lunile noiembrie-decembrie, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Drama Vikingii face parte din seria unor producții de succes, apreciate de critica internațională, dar și de publicul din întreaga lume, ale creatorului şi scenaristului Michael Hirst, laureat şi nominalizat la premiile Emmy şi Golden Globe.

Distribuția din sezonul al șaselea include actori cunoscuți precum Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fără-de-Oase), Georgia Hirst (Torvi), Jordan Smith (Ubbe) și Marco Ilsø ( Hvitserk).


Niciun comentariu despre subiectul „HISTORY a publicat un teaser pentru partea a doua a sezonului al șaselea din serialul cult VIKINGII”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile