vineri, 10 aprilie 2020

În aplicația Vodafone TV au fost introduse diverse televiziuni

În aplicația Vodafone TV au fost introduse mai multe posturi tv: Minimax, Da Vinci, Tv Paprika și Food Network. Mai jos găsiți o imagine trimisă de Albert.

În versiunea pentru iOS a aplicației sunt mai multe canale nou introduse, posibil în teste.

Vodafone TV este un serviciu care oferă clienților companiei acces la conținut prin intermediul aplicaţiei mobile Vodafone TV, disponibilă pentru Android și iOS. După descărcarea aplicaţiei dvs. Vodafone TV din App Store sau Google Play, vă puteți conecta utilizând contul de MyVodafone (cu nume de utilizator și parolă). Dacă v-ați uitat parola, aveți posibilitatea de a o reseta direct din aplicația Vodafone TV sau de pe www.vodafone.ro. Dacă nu aveți încă un cont MyVodafone, vă puteți crea unul pe www.vodafone.ro sau direct în aplicația mobilă MyVodafone.

Vodafone Tv oferă posibilitatea de a viziona de la început un program de pe un canal de televiziune care este live: accesați secțiunea Ghid Programe TV, alegeți programul care vă interesează și verificați dacă este marcat cu pictograma cu săgeata circulară spre stânga. Puteți să reporniți urmând acești pași: selectați opțiunea "De la început" din pagina respectivului program sau puteți, de asemenea, să reporniți programul apăsând butonul "Pauză" în timp ce urmăriți un canal tv și să deplasați cursorul de pe banda roșie. Pentru funcția de restart sunt disponibile numai programele care au pictograma aferentă.


4 comentarii despre subiectul „În aplicația Vodafone TV au fost introduse diverse televiziuni”:
Anonim

Pare asemănătoare cu Horizon Go de la recent absorbitul UPC.

Bogdan

Poate vor sa bage oferta cu chromecast ca la Tekekom.

radu.ionut.boss

BBC Earth in grila Vodafone TV (EX UPC) cand intra?

SufletCălătorOfficial

Cam putine si vechi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile