miercuri, 29 aprilie 2020

Termenul de intrare în emisie pentru televiziunea Look 4K, prelungit cu 6 luni

În ședință Consiliului National al Audiovizualului de ieri, SC Clever Media Network SRL a solicitat prelungirea termenului de intrare în emisie pentru televiziunea Look 4K. Pentru licența de cablu tv, cele 12 luni au expirat în 16 aprilie 2020 (licența de satelit a fost retrasă anterior la cerere).

Solicitarea a fost motivată prin "situația creată de instaurarea stării de urgență din cauza pandemiei de Covid-19, ce a dus la suspendarea tuturor competițiilor sportive, inclusiv cele cu transmisie 4K".

"Furnizorii noștri de echipamente trebuiau, undeva la jumătatea lunii martie, să încheie toată partea de pregătire și lansare a canalului. Din păcate, pandemia a dat peste cap tot cea ce era pregătit. Din acest punct de vedere vine solicitarea noastră sincera și fermă, chiar vrem să lansăm acest canal. Am încheiat și negocierile cu furnizorii de conținut 4K", a explicat Lăpușan Sorin Emil, reprezentatul legal al postului tv.

Termenul de intrare în emisie pentru televiziunea Look 4K a fost prelungit cu 6 luni, cu 7 voturi pentru prelungire.

UPDATE 19 iunie 2020: Look 4K a intrat în grila Vodafone Tv. Detalii găsiți AICI.


3 comentarii despre subiectul „Termenul de intrare în emisie pentru televiziunea Look 4K, prelungit cu 6 luni”:
Anonim

asteptam acest post tv in viitor

Anonim

Look TV nu a reușit până acum ce și-a propus, cel puțin în rețeaua DIGI. Poate în viitor va reuși să aducă acea schimbare care să îi aducă identitate și audiență ...

Anonim

4K ? Puțin probabil în viitorul imediat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile