vineri, 17 aprilie 2020

Timpul pe care americanii îl petrec vizionând conținut prin streaming a crescut vertiginos

Timpul pe care americanii îl petrec vizionând conținut prin streaming a crescut vertiginos de la începutul pandemiei de Covid-19, potrivit unui sondaj efectuat de OnePoll pentru serviciul AVoD Tubi. Sondajul, la care au participat pe 2.000 de americani, a relevat că o persoana obișnuită vizionează în medie 8 ore de conținut video pe zi.

Vizionarea la tv a devenit o modalitate de a petrece mai mult timp cu copii, 65% din părinții chestionați recunoscând că au permis copiilor să vizioneze mai multe filme și emisiuni la tv.

Sondajul a constatat că o persoana obișnuită are acces în medie la patru servicii de streaming, iar 38% dintre participanți au spus că au acces la cinci servicii de streaming sau mai multe. 47% dintre cei chestionați au apelat la servicii de streaming gratuite pentru a viziona filme și emisiuni TV, pentru a-și completa serviciile bazate pe abonament deja achiziționate sau pentru a reduce cheltuielile.

De la începutul pandemiei de coronavirus Covid-19 din Statele Unite, trei din patru americani au confirmat că folosesc servicii de streaming. Sondajul a relevat, de asemenea, că persoanele obișnuite au nevoie în medie de 21 de minute pentru a decide ce să vizioneze. Dar, chiar și cu acest timp de căutare, 56% vizionează frecvent episoade din aceleași seriale sau emisiuni, fără să înceapă să vizioneze un alt serial sau altă emisiune. Trei din cinci persoane simt o nevoie presantă pentru a viziona un nou episod.

Cu toate acestea, odată ce telespectatorii apasă pe butonul „Redă”, ei urmăresc mai multe episoade la rând. Câteva persoane chiar au spus că au văzut câte un sezon întreg în 48 de ore sau mai puțin.

Jumătate dintre respondenți au mărturisit că au început să folosească serviciile unei platforme de streaming apelând la perioada de probă gratuită, dar au anulat abonamentul după ce au terminat de vizionat serialul sau programul pe care doreau să îl vadă.

Rezultatele sondajului demonstrează că streaming-ul video este o modalitate de divertisment care ii ajută pe oameni să facă față izolării sociale. Americanii urmăresc mai mult conținut decât oricând, dar caută și opțiuni de streaming gratuite, alături de serviciile pe bază de abonament. Americanii apelează la împrumutul datelor de logare ca o modalitate de a găsi mai mult conținut”, notează Tubi.

42% dintre respondenți au recunoscut că au oferit unei alte persoane sau au primit cel puțin o dată parola unui serviciu de streaming de la o altă persoană, de când s-a declanșat epidemia de COVID-19 în SUA. Doi din cinci respondenți au mărturisit că încă mai folosesc pentru serviciile de streaming parolele unui fost partener, pe care le știau de dinainte de coronavirus. 47% dintre bărbați s-au conectat la contul unei foste partenere pentru a viziona filmele și emisiunile TV preferate, în timp ce doar 41% dintre femei au procedat în același mod. O persoană obișnuită folosește în medie această tactică a împrumutului de conturi de trei ori pe an, ceea ce nu este surprinzător, deoarece 55% dintre cei chestionați au considerat că prețul este motivul pentru care au anulat unele servicii de streaming.

Întrucât tot mai multe persoane stau acasă pentru distanțare socială, streaming-ul și divertismentul nu a fost niciodată mai importante. Fie că sunteți în căutarea de noi emisiuni TV sau filme ori seriale pe platformele cu plată, fie că doriți să economisiți ceva bani, verificând serviciile de streaming gratuite, susținute de publicitate, toate aceste sunt opțiuni excelente”, mai spun reprezentanții Tubi.


Un comentariu despre subiectul „Timpul pe care americanii îl petrec vizionând conținut prin streaming a crescut vertiginos”:
Anonim

Nici eu, care sunt fan seriale, nu stau in medie atat la tv... Cert e ca de cand cu pandemia, ma uit 2-3 ore pe zi la seriale si / sau filme, ca nu am ce face. Dar ma mai uit si la tv la emisiuni si stiri sau mai citesc o carte, ma joc un joc etc. Stiu ca nu au ce face, dar e prea mult 8 ore pe zi, ii va zapaci de tot de cap pe americani.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile