joi, 28 mai 2020

Aleph News, Aleph Business și Aleph Comedy - termenele de intrare în emisie, prelungite cu 6 luni

În ședința CNA de astăzi a fost discutată adresa nr. 5010/22.05.2020 de la S.C. ALEPH MEDIA SRL București, prin care se solicita prelungirea cu 6 luni a termenelor de intrare în emisie a serviciilor de programe Aleph News, Aleph Business, Aleph Comedy (satelit și rețele de comunicații electronice) din București.

CNA a aprobat prelungirea cu șase luni a termenelor de intrare în emisie, precum și modificarea acționariatului S.C. ALEPH MEDIA SRL.

De reamintit că SC ALEPH MEDIA SRL a obținut pe 25 iunie 2019 licențele pentru ALEPH NEWS (HD și SD), ALEPH BUSINESS (HD și SD) și ALEPH COMEDY (HD și SD). La acel moment, reprezentații SC ALEPH MEDIA SRL au explicat că "vor exista unele programe foarte scumpe care vor fi transmise prima dată la cerere în mediul online și care vor fi difuzate abia ulterior pe canelele tv. Aceste televiziuni vor fi un concurent pentru toate canalele din România. Vom întoarce, din acest public de 1,2 milioane, un public de 200-300 mii care nu se mai uită la tv. Vom crea un public care va recrea trendul în România".


5 comentarii despre subiectul „Aleph News, Aleph Business și Aleph Comedy - termenele de intrare în emisie, prelungite cu 6 luni”:
Anonim

Vor fii introduse aceste posturi tv la RCS -RDS pe cablu digital?

Dorin

De unde ar știi acum cineva așa ceva? Prima dată sa se lanseze...

cialicu nicolae

la la telekom va fi

Anonim

se mai stie ceva de ALEPH NEWS ?

Unknown

Frecventa satelit aleph?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile