joi, 28 mai 2020

HISTORY transmite în exclusivitate serialul-concurs „Câini Polițiști de Top”

HISTORY® difuzează în premieră, începând cu 3 iunie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, serialul-concurs „Câini Polițiști de Top”, care aduce față-în-față cele mai inteligente și curajoase patrupede, alături de stăpânii lor, într-o competiție spectaculoasă pentru titlul de campion absolut în lupta cu răufăcătorii, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Formatul show-ului oferă posibilitatea de a concura atât câinilor polițiști, cât și celor civili. În fiecare episod, timp de o oră, patru echipe de poliție K9, inclusiv favoriții seriei de succes „Poliția în Direct” și o echipă civilă se confruntă în trei runde dificile, în care le vor fi testate viteza, agilitatea, abilitatea de a adulmeca și coordonarea cu stăpânii lor.

Pe parcursul competiției, câinii vor avea de trecut peste obstacole, vor sări prin foc și vor avea de parcurs un traseu înot. Cei mai rapizi patru câini avansează în etapa următoare, unde vor fi supuși unui nou test care presupune găsirea a cinci obiecte ascunse cu ajutorul simțului olfactiv și avertizarea stăpânilor cu privire la descoperire. Cei doi câini care reușesc să găsească cele mai multe obiecte în timpul cel mai scurt ajung în faza finală, unde se vor confrunta cu un „suspect”, pe care vor fi nevoiți să îl rețină și apoi să îl elibereze la comandă. Toate probele la care vor fi supuși concurenții sunt concepute de experți canini, pentru a imita provocările cu care se pot confrunta câinii în viața reală.

Echipa câștigătoare a fiecărei săptămâni va primi 10.000 de dolari, la care se vor adaugă 5.000 de dolari, care vor fi donați către o organizație caritabilă de protecție a animalelor. În ultima săptămână a competiției, câștigătorii edițiilor precedente se vor întoarce pentru bătălia finală care îi va oferi câștigătorului titlul suprem de „Câine Polițist de Top” și un premiu pentru întreaga echipă, în valoare de 25.000 de dolari.

Seria este găzduită de cunoscutul comentator sportiv Curt Menefee, alături de expertul în instructaj canin Nick White și jurnalista sportivă Jamie Little.


Despre HISTORY

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală, ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea. HISTORY® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare. HISTORY® a fost lansată în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusă în 37 de limbi. HISTORY® reprezintă principalul canal din portofoliul A + E Networks. Televiziunea HISTORY® este disponibilă în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, tv prin protocol IP și DTH din țară, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom și Vodafone.


Niciun comentariu despre subiectul „HISTORY transmite în exclusivitate serialul-concurs „Câini Polițiști de Top””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile