marți, 12 mai 2020

Discovery Channel: „Aducem lumea la tine” - programe pentru telespectatorii pasionați de aventură

În luna mai, prin conținutul emblematic al Discovery Channel, telespectatorii vor putea călători prin lume chiar din confortul casei lor. De la păduri tropicale până în cele mai friguroase zone ale planetei, Discovery Channel îi poartă pe fanii pasionați de aventură în diverse zone geografice ale lumii, prin programe dedicate, despre Alaska, călătorii, istorie naturală și sălbăticie, anunță Discovery printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Aducem lumea la tine” este mesajul pe care Discovery Channel îl transmite telespectatorilor, printr-o organizare specială a grilei de programe: un bloc de trei ore cu emisiuni de aventură și supraviețuire, urmat de conținut dedicat călătoriilor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 13:40, cu programe speciale în weekend.

Trenuri în Alaska (Luni – Vineri, 13:40) – Seria urmărește echipa de elită care luptă împotriva amenințării constante de avalanșe, a temperaturilor de îngheț și a vieții sălbatice periculoase, pentru a menține funcţională reţeaua feroviară.

Alaska: Ultima Frontieră (Luni – Vineri, 14:35) – Mereu puşi la grea încercare de forţele naturii, de împrejurări şi de ceilalţi, membrii familiei Kilcher lucrează în echipă ca să susţină tradiţia bogată a gospodăriei lor.

Ed Stafford: Misterele lumii (Luni – Vineri, 15:30) – Ed Stafford caută adevărul din spatele unor imagini misterioase ale celor mai îndepărtate locuri de pe Pământ. Fiecare episod este inspirat de o imagine realizată din spațiu, care dezvăluie elemente bizare și inexplicabile de la sol.

O nouă șansă în sălbăticie (din 14 mai, Luni – Vineri, 15:30) – Marty Raney, meșter și expert în supraviețuire, alături de fiica sa Misty, fermier, și fiul Matt, vânător și pescar –  încearcă să învețe alte familii abilitățile esențiale supraviețuirii și prosperității în pustietate, întreținerea unei gospodării prin vânătoare, pescuit, grădinărit. La finalul fiecărui episod, supraviețuitorii decid dacă se întorc sau nu la civilizație.

Începând cu ora 17:00, pentru a continua ideea de escapadă, cele trei ore de emisiuni de aventură sunt urmate de unele dintre cele mai populare serii TV din portofoliul Discovery și au în centru călătoriile, punând la dispoziția telespectatorilor două ore de explorare a câtorva dintre cele mai remarcabile locuri din jurul lumii.

Case plutitoare uimitoare – Ați visat vreodată să trăiți pe plajă sau să aveți o curte cu piscină? Ei bine, asta nu a fost suficient pentru proprietarii acestor case. În „Case plutitoare uimitoare”, facem turul unora dintre cele mai cool întrebuințări ale apei. Vezi ce se întâmplă când combini creativitatea, ingeniozitatea și apa. De la o cabană înconjurată de mare până la un conac înconjurat de un șanț cu apă, Rebecca Budig explorează câteva case uimitoare în care tema principală este apa.

Hoteluri imposibile: Confruntarea – Câștigătorul ia totul în această confruntare, unde patru proprietari de hoteluri se luptă pentru a lua acasă 25.000 de dolari. Aceștia vor petrece noaptea în hotelul rivalului și vor acorda puncte în funcție de experiența lor. Hotelul cu cele mai multe puncte câștigă.

Case extraordinare de vacanţă – Explorăm case de vacanță unice, de la cabane de schi nonconformiste până la refugii paradisiace din Hamptons. Facem cunoștință cu arhitecții și proprietarii acestor creații.

Locații legendare – Josh Gates pleacă într-o călătorie impresionantă în cele mai legendare locuri de pe planetă. El se cufundă în poveștile care au făcut celebre aceste locații intrigante și le explorează prin perspectiva sa unică.

Întrucât luna mai va fi caracterizată de conceptul de evadare și escapadă, explorare sau experiențe extreme, Discovery Channel transmite și premiere ale un serii emblematice, cum ar fi sezonul 4 din Goana după aur: Povestea lui Parker (începând cu 26 mai, ora 21:00) și Test de supraviețuire pe cont propriu (începând de luni, 18 mai, ora 22:00).


Niciun comentariu despre subiectul „Discovery Channel: „Aducem lumea la tine” - programe pentru telespectatorii pasionați de aventură”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile