luni, 11 mai 2020

Eurosport: povești despre perseverență, realizări și inspirație

Eurosport spune cele mai grozave povești despre perseverență, realizări şi inspirație. În aceste vremuri fără precedent, vă vom readuce unele dintre momentele iconice favorite pe ecrane, anunta Eurosport printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

PLAYER’S CUT: SIMONA HALEP

Player's Cut este o nouă emisiune exclusivă Eurosport care prezintă viața și cariera celor mai talentați jucători de tenis – în fiecare săptămână. De luni seară, emisiunea debutează cu dubla câștigătoare de Grand Slam și locul 2 mondial, Simona Halep, și va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii și comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.

CÂND: Zilnic, 20:00
UNDE: Eurosport 1

ETAPE CLASICE DIN GIRO D’ITALIA

Lupta pentru maglia rosa a stârnit pasiunea a milioane de oameni și a dat naștere unor momente memorabile din lumea ciclismului. Eurosport și GCN continuă seria de 21 de zile axate pe etapele clasice din Giro d’Italia și începe săptămâna cu etapa a 20-a din 2013, când, pe un traseu înghețat la propriu, Vincenzo Nibali de la Team Astana căuta să-și extindă avansul în ultima etapă montană a turului.

CÂND: Zilnic, 16:30
UNDE: Eurosport 1

TIR CU ARCUL: CAMPIONATELE MONDIALE 2019

Luni etalăm cei mai buni arcași din lume, prezenți anul trecut la Campionatele Mondiale desfășurate în Olanda, la ’s-Hertogenbosch. Competiția a servit drept calificări pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020 și vă invităm să urmăriți cine a reușit să câștige medaliile de aur, argint și bronz.

CÂND: Lu, 11 mai, 13:00
UNDE: Eurosport 1

JOCURILE OLIMPICE: GALERIA VEDETELOR

În fiecare seară, Eurosport 1 rememorează cele mai impresionante performanțe sportive din istoria celui mai mare spectacol din lume. Alătură-te universului Eurosport într-o călătorie a Jocurilor Olimpice – de la Barcelona la Atlanta, Sydney, Atena, Beijing, Londra și Rio – cu cele mai mari nume din istoria Jocurilor.

CÂND: Zilnic, 23:00
UNDE: Eurosport 1

SNOOKER: SĂPTĂMÂNA JUDD TRUMP

Începând de marți, Eurosport 1 se axează pe numărul 1 mondial Judd Trump ca parte a incursiunii noastre zilnice în snooker. Îți aducem în prim-plan momentele cheie ale unor victorii recente ale sale, inclusiv Campionatul Mondial de Snooker din 2019 (marți), Masters-ul German din 2020 (sâmbătă) și Player’s Championship din 2020 (duminică) pentru a vedea cum a reușit englezul să urce pe primul loc în ierarhia mondială.

CÂND: Ma-Du, 12-17 mai, 13:30
UNDE: Eurosport 1

Despre Eurosport

Eurosport, destinaţia pentru sport nr. 1 din Europa, stârneşte pasiunea pentru sport a fanilor şi îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport a oferit experienţa supremă a Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang 2018 pentru mai mulţi oameni, pe mai multe „ecrane” ca niciodată, prin intermediul canalelor locale Eurosport. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Şlem şi ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de ştiri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună şi, împreună cu aplicaţia Eurosport (disponibilă prin iOS şi Android), sunt unicele locuri unde fanii vor putea urmări online Eurosport în orice moment pe mobil sau tabletă. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi corporate.eurosport.com.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: povești despre perseverență, realizări și inspirație”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile