duminică, 24 mai 2020

La Liga revine în direct pe micile ecrane

La Liga, liga profesionistă de fotbal masculin din Spania, va reveni în direct pe micile ecrane, dar fără spectatori în tribune, începând din 8 iunie 2020. Liga spaniolă a fost suspendată pe 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus. De asemenea, a doua divizie spaniolă va fi reluată la aceeași dată calendaristică.

"Spania a procedat așa cum trebuia, iar acum se deschid noi orizonturi pentru toată lumea. A venit vremea să relansăm multe activități din viața de zi cu zi. Din 8 iunie, La Liga se reîntoarce. Fotbalul spaniol are o bază uriașă de fani, dar nu va fi singura activitate recreativă care va reveni", a spus premierul spaniol Pedro Sanchez

Am mai rămas 11 etape de disputat, iar jucătorii din liga spaniolă și-a intensificat pregătirile pentru reluarea competiției. În această săptămână, jucătorii de la Liga au început să se antreneze în grupuri de maxim 10 persoane. Jucătorii din primele două divizii au putut reveni la antrenamentele individuale la începutul lunii mai, după ce au fost testați pentru virus. Cinci jucători din primele două divizii ale Spaniei au fost confirmați pozitivi și au intrat în izolare înainte ca prima fază a antrenamentului de grup să fie permisă, începând cu 18 mai.

La Liga va confirma data reluării competiției în zilele următoare. Președintele ligii, Javier Tebas, a salutat anunțul premierului spaniol Pedro Sanchez.

Tebas a spus: „Suntem foarte încântați de decizie, care este rezultatul eforturilor deosebite depuse de cluburi, jucători, antrenori, CSD (Consiliul Național al Sporturilor) și agenți. Dar este foarte important să respectăm măsurile de precauție sanitară și să urmărim evoluția pandemiei, nu putem să lăsăm garda jos".

Bundesliga germană s-a reluat acum 2 săptămâni, în timp ce Premier League-ul englezesc preconizează o reluare a competiției din 12 sau 19 iunie. Primeira Liga din Portugalia va relua pe 3 iunie 2020.


Un comentariu despre subiectul „La Liga revine în direct pe micile ecrane”:
Anonim

S-a anunțat, La Liga revine din 11 iunie 2020.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile