miercuri, 6 mai 2020

TV 5 Monde HD, în grila oficială a receptoarelor HD de la Digi Tv Satelit

Din 5 mai 2020, operatorul DTH ( televiziune prin satelit ) Digi Tv a introdus în grilă afisată pe receptoarele HD ale operatorului, la poziția 122, postul de televiziune TV 5 Monde HD.


Televiziunea TV5 Monde Europe HD era transmisă la liber începând din anul 2019 (și este transmisă în continuare necriptat) prin satelitul Intelsat 10-02 de la 0,8 grade Vest ( utilizat și de DTH-ul Digi TV România), pe frecvența 12643, polarizare verticală, SR 28800, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Primul canal al operatorul de televiziune francez TV5 Monde care a început emisia prin satelit în format HD, pe 12 martie 2014, a fost versiunea TV5 Monde Orient HD. Ulterior a fost lansată prin satelit și versiunea TV5 Monde Europe HD. La celebrarea aniversarii a 30 ani (pe 20 februarie 2014), televiziunea internațională în limbă franceză TV5 MONDE anunțase că va începe producția și difuzarea emisiunilor în format HD, pentru toate cele zece variante internaționale ale canalelor sale și că printre primele regiuni în care TV5MONDE va fi transmis în noul standard se numără Maghreb Orientul Mijlociu, Statele Unite ale Americii, precum și regiunea Asia-Pacific.

Televiziunea TV5MONDE este receptionată de sute de milioane de gospodării din aproximativ 200 de teritorii, inclusiv în Romania. Conform acordurilor internaționale, în România televiziunea TV5 Monde trebuie transmisă obligatoriu la operatorii de cablu tv, fiind inclusă în lista must-carry. Însă nu este prevazută obligativitatea de a transmite varianta HD.


8 comentarii despre subiectul „TV 5 Monde HD, în grila oficială a receptoarelor HD de la Digi Tv Satelit”:
Daniel vasi

Si au scos bollywood

Anonim

pe cablu ce sanse sa intre

Cristy

Daniel vasi cei de la Bollywood tv au probleme pe transmisia DTH NU SUNT DE VINA Digi sau focus sat

Anonim

Cu receptoarele AMIKO A5 COMBO si AMIKO HD 8265+ le receptionez fara probleme de pe satelitul THOR, cu antena de 100 cm. Dar cu receptor AMIKO MIRA nu le pot receptiona, imi arata ca nu are deloc semnal si este doar pe acest transponder.

Anonim

Nu au scos Bollywood, a schimbat frecventa:

https://www.hdsatelit.com/2020/05/bollywood-tv-romania-frecventa-noua-pe.html

Anonim

Celebrul canal TV apreciat în lumea francofonă, acum și HD. Mai bine mai târziu decât deloc.

marius

@ Cristy: Pai de ce la Telekom,Orange sau Vodafone n-au fost asemenea probleme?...

dorin

Cei menționați de tine nu au fost afectați, deoarece Orange și Telekom transmit pe alți sateliți, nu folosesc transmisia de pe satelitul Thor, iar Vodafone prin cablu, și la fel, nu folosește transmisia de pe Thor care și-a schimbat frecvența.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile